2 September 2018

Buku Aktiviti Homeschooling Untuk Anak Kita. 70+ Aktiviti Cinta al-Quran. Ibu Ayah WAJIB Beli.

Hye. Assalamualaikum. Ingat lagi tak pasal buku ROBO? Dah beli belum untuk anak- anak?? Kalau belum, tolong inbest beli ya.

ROBO tu akan ajar macamana anak kita nak jaga seksualiti mereka. Sebab senang faham. Ada gambar semua.  Beli tau..



Harini nak cerita pasal buku dari penulis yang sama. Wajib ada . Sebab memang bagus giler.
 Nak beli 1-1 atau boleh dapatkan kombo kesemua 7 buah buku kanak2 (keluaran penulis yang sama)
.
Promo kombo 7 buku hingga 31 aug. ni saja tau. So kena grab cepat.
.
Boleh pilih nak
💰set jimat rm11 (semua buku soft cover)
💰set jimat rm13 (2 buku hard cover, 5 soft cover)
.
.
Akan dapat:
.
📚5 Story Books (english)
- My Amazing Super Power
- Allah's Little Star
- Have You Ever Wondered?
- 5 Minutes Bedtime Reminders
- Ziyad & Tiger Adventures: Animals in the Qur'an

📚Buku Pendidikan Seksualiti Kanak-Kanak
- Robo Belajar tentang Manusia

📚Buku Aktiviti Homeschooling
- 70+ Aktiviti Cinta al-Quran


-------------------------------------------------------------

Jom tengok apa yang menariknya.









Bagus sangat kan. nampak menarik dan kemas. So memang tak rugi. Bagus untuk anak-anak kita dan sedikit sebanyak kita support penulis sebab sudi keluarkan buku macamni ke anak-anak kita.

Hebat betul!.

Untuk grab harga diskaun, cepat roger Kak Myzatul ya.



So roger cepat ok. Semoga ana kita semua bijak dan dilindungi selalu.
Amin.

------------------------------------------

oppps! Lupa pula nak bagitau, Kak Myzatul juga ada jual GIANT BLOCK tau!






Best kan tengok.
Giant giler.
hahahhahaa

Tak la takut anak tertelan ke apa.
Giant block ni bagus untuk tingkatkan tahap imaginasi anak kita tau.

Ada total 16pcs block tau. atau LEGO GERGASI.
Kalau beli banyak, lagiiiiiiiiiiiiiii dapat banyak diskaun.

So untuk 16 block RM75 SAHAJA.

so roger Kak Myzatul sekarang tau.
berbaloi-baloi.



bye!




































For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016