24 August 2018

Semua Ibu Bapa Perlu BELI Buku ROBO Untuk Anak-anak. Apa Itu ROBO? Baca Ni.

Hye. Assalamualaikum.

Aku pun baru tau pasal buku ROBO ni. Baguih la ada buku macamni. So anak-anak akan terdedah awal sikit pasal macamana nak jaga diri terutamanya jaga private part diorang.

Tau saja la sekarang ni menakutkan weh. Bukan orang besar ja akan buat gangguan seksual pada anak. Tapi rakan sebaya pun berpotensi akan buat gangguan seksual pada anak kita.

So buku ROBO ni memang pilihan yang tepat la untuk ibu bapa.






buku nampak macam simple kan. Tapi percayalah. Memang terbaik untuk kita dan anak-anak kita. samada remaja atau kanak-kanak tau.








menarikkan? "BAGAIMANA ANAK KECIL TAHU IA SALAH JIKA TIADA SIAPA BERITAHU MEREKA??"

Gittuh. So please mak ayah, invest sedikit duit untuk beli buku ROBO ni ok. Insyallah sangat berbaloi.

----------------------------------------------------------------------------------------


Sedikit tentang Buku "ROBO BELAJAR TENTANG MANUSIA"

📍Didikan seksualiti melalui perbualan Robo & Ziyad
📍Illustrasi yang besar dan simple untuk jelaskan isu sensitif
📍Ayat Quran berkaitan topik
📍Aktiviti untuk menambah kefahaman
📍12 topik perbincangan (kesesuaian umur dinyatakan pd setiap topik untuk panduan ibu bapa)
📍Saiz besar dan menarik

Harga: RM28
Pos RM8 sm RM12 ss

----------------------------------------------------------------------

Harga cuma RM28 ja uolls untuk buku sebaik ini. Allahuakbar, aku happy gila weh bila tau wujud buku macamni.

Terima kasih penulis. Semoga Allah saja yang dapat balas jasa anda. Dan terima kasih pada Kak Maizatul sebab jual buku-buku ilmiah macamni.

Zaman sekarang ni, menakutkan. Semoga anak-anak kita terdedah tentang perkara macamni. So diorang dapat jaga diri sendiri bila jauh dengan parent.

So boleh roger, Kak Maizatul ok.

http://Maimomsandtots.wasap.my









semoga Allah berkati usaha kita. Semoga anak-anak kita semua dilindungi oleh DIA. Amin.






























For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016