26 August 2018

Sambal Udang Che Nor, Sedap Gila oi!

Hye. Assalamualaikum.

Nak cerita pasal makanan lagiiiiiiiiiiiiiiiii! Sumpah la sedap gila. Pandai betul Che Nor ni buat sambai jenis kering macamni.

Haritu dok gila pasal sambai ikan bilis dia kan. kali ni dia come out dengan SAMBAI UDANG  pula weh! sedap gila. serius.


 hg tau dak bila buka ja penutup dengan seal dia, naik bau sambai udang tu. Allahuakbar. best gila.
Sumpah pandai gila Che Nor ni masak.

Patut dia boleh maju macam sekarang. Sebab memang best. Bukan jenis cincai.
Taniah Che Nor sebab hebat buat sambal.

--------------------------------------------------------

Macam biasa, Kalau untuk produk Che Nor, aku tak cari sapa dah. Memang akan terjah p ke Kak Dalila Jamaludin ja. Servis dia cepat. Order pun cepat gila dia proceed. syokkkkkk!

tengok.
makan dengan pasta pun boleh uolls.
tabur ja pastu gaul. bestttttt


uwaaaa..sedap!


ni pun win juga.
lempeng makan dengan sambai udang Che Nor ni.

SEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! sambai che nor ni makan dengan moi boleh habis 1 periuk tau hahahaha



tudiaaaa... ada kicap kot atas lagi besttttttttt!



Amacam? best kan. hahahahha
So uolls wajib try tau! memang sedap gilaaaaaaaa



So siapa nak beli barang Che Nor, ampa cari Puan Dalila Jamaludin ni.
Gerenti ampa akan happy dengan servis dia.

Layanan dia memang power gila.
Tak tau nak cerita macamana.

Gaya dia reply Whatsapp memang peramah la.
 Best.

So roger dia laju-laju ok.



Rojer dia laju-laju ok.
bye!

Selamat menjamu selera.




































For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016