20 August 2018

Sambai Oh Sambai. Penangan Puan Dalila Jamaludin.

Hye! Hello!
Assalamualaikum.


Kitaaaaaaaaaaa layuq gambar dulu. hahahaha..



Weh tengokkkk ni! hahahaa
adoi la. sedap gilaaaaaaaaa!

serius, sambai garing Che Nor ni kalau makan dengan moi or bubur nasi, memang tak toleh kemana dah!

Ada pula telur masin or ikan bulus masin macam dalam gambar tu kan. ayoooooooooo..
Kalau aku, sepriuk moi boleh habis wooo.

hahahahah
Aku memang gila moi dengan sambai garing Che Nor.



Lani, sambai garing Che Nor dah upgrade ke packaging yang lebih baik.
Ya Allah, Semoga aku boleh maju macam Che Norr juga. Amin.

Dia seal gitu. So memang dijamin tak terdedah la. Walaupun di tangan agen kan.
Kualiti terjaga. gitttuh!

- produk ada sealed, tak mudah tumpah
- ikan bilis batang yang memang rangup
- simpan suhu bilik x perlu dlm peti ais
- tahan 6 bln
- ready to eat
- bekas yang tahan lasak

+

Kak Dalila Jamaludin ni, antara top stokis Che Nor, hg jangan main-main. Servis dia sangat cepat dan tiptop tau.


Ni kombinasi yang kedai western mahal pun kalah hahaha
menu ni yang buat diet kita semua kelaut kahkahkah..

Cuba bayangkan nasi panas-panas. telur dadar gebu, sambai garing Che Nor, Kicap pulak kot atas!
hg tengok, tak sedaq seperiuk nasi habis 
hahahahahahahahahahah



Ha tengokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!
walaupun kita tau makan macamni air hidung pun akan keluar, tapi takpaaaaaaaa!
RELA!

Smbai Garing Che Nor memang terbaik. Kena pula dengan servis dari Puan Dalila Jamaludin. Memang tak nampak sapa dah.

Ingat Sambai Garing Che Nor, Ingat Puan Dalila Jamaludin.
terbaik!




Sapa yang p negara sejuk,, wajib bawa Sambai Garing Che Nor ni ok.
Memang puas hati.


----------------------------------------------------------------

makan dengan laksa oi.
Sedap!
Aku dah pernah cuba.
Memang sedap.

-------------------------------------------------------------------------------------------


Sampai sini dulu aku cerita pasal sambai garing Che Nor.
Tunggu nanti aku review pasal produk baru Che Nor pula.

Sambai Udang Che Nor!
tunggggggggggggggguuuu tau.


-----------------------------------------------

So siapa nak beli barang Che Nor, ampa cari Puan Dalila Jamaludin ni.
Gerenti ampa akan happy dengan servis dia.

Layanan dia memang power gila.
Tak tau nak cerita macamana.

Gaya dia reply Whatsapp memang peramah la.
 Best.

So roger dia laju-laju ok.



Rojer dia laju-laju ok.
bye!

Selamat menjamu selera.









































For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016