28 August 2018

Passport Holder Paling Kemas Dan Berkualiti Di Malaysia.

Hye. Assalamualaikum.

Harini nak cerita pasal passport holder! ampa mai tengok. lawa gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gilaa gilaaaaaaaa!


ha tudiaaa hijau!
lawa weh! n paling penting nampak kemas.
Setiap Charm tu ada harga dia tau.


Kuning pun ada uolls!
nak simple gini pun boleh.
apa saja yang uolls nak! boleh.


Charm tengkorak pun adoooo.
banyak Charm yang ada.
memang rambang mata la nak pilih.

nak buat gini pun boleh uolls!
lawa kan.
Meriah gittuh.

ini feberet aku,
simple n warna dia tu pink.
elokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

ha macamni!!!!!!!!!!!
lawaaaaaaaaaaaaaa.


warna untuk passport holder pun uolls boleh request nak yang mana.
banyakkkkkkk sangat pilihan warna tau.



gini pun boleh.
cantikkan.

macamni pun bolehhhhhhhhhhhhhhhh!

Untuk huruf, 3D punya huruf pun ada tau.
yang jenis punch pun ada.

ikut suka mana yang uolls nak.
bsgitau ja seller.

----------------------------------------------------

feedback - feedback customer. Mmeang kemas, cantik. Charms tu dia ketuk nampak elok ja.
kira kerja tangan dia sangat kemas n berkualiti tau.







------------------------------------------------
Macamna nak beli?
ha macamni, ampa terus ke instagram nama  cahyaamourshop
FOLLOW dan boleh tengok setiap harga semua.

Apa jenis Charm yang ada. Semua clear dia letak di instagram dia tau.
syok tengok.
nampak tersusun elok ja info-info penting.

So cepat p tengok di instagram dia ok.
trusted seller tau.

So apa lagi, HAPPY SHOPPING!!!!


Setiap pembelian passport , wallet ,clutch & note book diskaun rm5
Lanyard , keychain , luggage tag diskaun rm3 tau.
So grab cepatttttt!












































For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016