30 August 2018

KELAS ONLINE / PJJ DAPUR NANAFARHANA

Hye. Assalamualaikum.
harini nak cerita pasal kelas PJJ buat kek dengan Nana Farhana.

Ya zaman dah maju uolls, sekarang belajar buat kek n segala macam kuih guna kelas PJJ ja uolls. Lepas tu uolls berniaga. Guna bahan yang berkualiti. Insyallah memang boleh buat duit.

Besttttttttttt! Dan fyi juga, Nana Farhana ajar uolls guna bahan yang premium ya. Bukan guna bahan yang murah-murah tu. Dia ajar guna bahan premium ja tau. tu yang best tu. So bila kita berniaga, kita tau nak guna bahan apa yang bagus yang bila customer makan kek kita, dia tak ingat yang lain dah.

Apa yang ditawarkan oleh Nana Farhana :
———————————————————
BASIC BROWNIES:
- diajar untuk susun pelbagai jenis topping
- diajar cara membuat brownies bite (hot selling!)
- diajar teknik membuat kerepek brownies atau nama lainnya crunchy brownies
- diajar cara untuk buat/susun brownies tower
- FREE! resepi salted caramel
.
.
BASIC + CHEESE BROWNIES: 🔥HOT Selling!🔥
- resepi cheese brownies cikgu nana ni ramai kata sedap giler!
- bukan setakat diajar brownies cheese sahaja tetapi diajar juga resepi brownies cheese gula melaka
- diajar untuk susun pelbagai jenis topping
- diajar cara membuat brownies bite (hot selling!)
- diajar teknik membuat kerepek brownies atau nama lainnya crunchy brownies
- diajar cara untuk buat/susun brownies tower
- FREE! resepi salted caramel
.
.
CONGOBARS:
- rasa luar biasa dengan coklat yang “melting” di dalam mulut. bahan premium
- diajar cara letak pelbagai topping
- FREE! resepi salted caramel
.
.
CHOC BUNDT CAKE/CHOC CHEESE LAVA:
- resepi kek coklat yang sangat lembut, gebu dan disukai ramai.
- resepi choc ganache dan cream cheese yang awesome!! 
- diajar cara buat hipster choc bundt cake 🤤
.
.
Method yang digunakan dalam kelas online/PJJ DapurNanaFarhana :

1. step bertulis, bergambar dan video 
2. tips, tricks, dan info
3. perbincangan yang jelas sesama cikgu dan pelajar lain
.
.
.
.
 KENAPA MESTI JOIN?
- keahlian seumur hidup!
- dengan resepi sedap yang luar biasa, pelajar dapat meniaga dengan baik! dah tak perlu cari resepi lain
- segala resepi dan step diajar sangat detail
- hanya menggunakan bahan premium yang menjadi kegilaan ramai orang











Tengokkkkkkkkkkkkk..
Alhamdulillah.
murah rezeki Nana sebab bagi ilmu pada orang.

----------------------------------------

Aku pun dah pernah makan kek n brownies Nana dan anak-anak murid dia. Memang sedap. Tak kelat dan tak rasa muak.

Kira memang sedap la.

---------------------------------------------

So siapa yang nak belajar kelas PJJ ni, roger Nana laju-laju ok.

Berminat boleh whatsapp personal assistant DapurNanaFarhana: 
+60102217745‬ (Siti)






































For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016