28 August 2018

Chocolate Bar Yang Sedap Dan Berkualiti

Hye. Assalamualaikum. Makannnnnnnnnnnnnnnnnnnn time!



Ya Allahhhhhhhhhhhhhhhh..
Apakah ini.. 😆😆
.
Aku baru tau wujud Chocolate Bar yang sedap & healthy macamni. Rasa dia setanding rasa coklat mahal macam Cadbury, Vochelle gitu..
Serius tak rasa dan tak bau macam chocolate bar yang murah-murah tu.. ayooooo..sedap weh. Siapa diet, boleh ambil yang flavour paling top tu. Sebab dia guna Dark Chocolate.
Paling meletup flavour yang gambar first tu la. N itu juga yang jadi pilihan orang-orang yang tengah eat clean.
Tengok gambar pun telan air liuq dah..haahahha
Sebab dia guna Dark Chocolate lepastu tabur kekacang, cereals dengan madu. Boleh bayang tak, sedap dia macamana?
Chocnut (kekacang)
1pcs rm6
1 box rm65 (12pcs)
Flavour lain pun ada :-
Coconut (kelapa)
1pcs rm6
1 box rm65 (13pcs)
Fruits bar
1 pcs rm7
1 box rm65 (10pcs)
Trial pax rm38
2chocnut
2coconut
2fruits
Mixed box rm65
4chocnut
4fruits
2coconut
Coconut ni chocolate dengan kelapa parut. Fruits pulak white choc plus dried fruits mcm prune kismis dry berry. Berat each chocolate 65g +-. Gittuh!
Siapa nak?, order cepat dengan Dyan Norman yer. Dia trusted seller tau. Dulu dia stokis PbySO®️ juga. Now dia agent Choconut ni.
P contact dia laju-laju ok. Insyallah tak menyesal.
Go nowwwwwwwwww..
---------------------------------------

uolls serius tak menyesai makan Choloate bar yang Dyan juai. Emang sedap uolls! P cepat beli.
Aku dah makan semua flavour. Memang sedap betoi.

hat ni terpaling best!


Eli feberet yang ni.


yang ni pun syok.

kira semua perasa la best.
coklat dia bukan coklat murah ok.


---------------------------------------------------------










--------------------------------------------------------------

Follow ig dia ok atau terus roger ja melalui facebook tau.







































For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016