1 October 2017

Restoran Terapung Teluk Bayu

Assalamualaikum. Hai semua. Ready ha untuk meleleh air liur hehehe..


Restoran terapung teluk bayu ni memang feberet aku dan Eli since tahun 2016 lagi.

Kira selama aku p memang tak pernah mengecewakan. Lauk sedap. Fresh.

Walapun ikan bela, tapi still rasa manis ikan tu. Tak bau atau rasa hanyir langsung weh time makan! Aku suka gila.

Harga? Harga memang murah lerrrrrrrrr.. order ikan, ketam.. lpas order depa tangkap hidup2 tau. Pastu baru basuh n masak.




















Semua total menu diatas adalah RM297 tau! Termasuk dengan 2jug air dan 6nasi putih.

Gila kan? Masa makan wajib ambl sayur horeng dia. Pastu jangan lupa minta sambai belacan dia.

Sedap oi! Sambai belacan dia win gila.

Gambar bawah ni pula makan dengan staff. Tapi sempat snap 2lauk ja. Yang lain xdan dah hahahahaha..






Nak mai makan sini, better booking dulu. Kalau tak booking memang tunggu almost 1jam ++. Sebab depa tangkap ikan fresh2. Hidup2. So makan masa nak bersiang.. nak cuci.. nak masak.

=======================



Google ja. Dah ada direction. Waktu beroperasi adalah jam 3ptg hingga 11malam.

No telefon untuk booking : +60134440223 atau +60195404943

Call la antara 2no tu ok. Tiap RABU depa cuti/tutup tau.

=================

Sesuai tak bawa budak-budak atau orang tua?

Sesuai. Tempat dia selamat dan selesa. Tak merbahaya pun. Tapi kena pantau la kalau anak2 kecik.

Makanan memang MUR MUR tau. P la makan. Berbaloi.


Sekian, terima kasih.
Bye.



Posted using BlogPress from my iPhone

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016