19 April 2017

Ya Tuhannnnn....Cakesbynaimnurul Ni Memang Powerrrrrrrrr Gila!

Hye. Assalamualaikum!


Ready?? Ready untuk telan ayaq liuq sampai ke 1000 kali hahahahahha... Buka ja email dari Cakesbynaimnurul, aku dah telan ayaq liuq! hahahaha

Gila. superb dan power. Tu ayat aku. Nak pulak, aku dah dekat puluh kali makan apa yang kak naim masak...bila tengok gambar memang boleh rasa wei!

Kak Naim masak kek sedap!!!!! Masak lauk2 pun sedap gila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dah la segak!

So aku xmau la telan ayaq liuq sorang-sorang.. jom telan bersama!



Aku start dengan jambangan bunga dulu.
Serius. cantik dan sangat omputih sekali. Kak Naim punya taste memang meletop!

cantik wei!
kemas.








semua lawa-lawa kan??
nak bagi ke tunang boleh..bini boleh..
nak bagi time awek konvo pun boleh.



order ja uolls!

Kalau nak kawen, ampa xyah cari orang lain la..p terus dekat Kak Naim.
berbaloi dengan harga.
Boleh request apa ampa nak.

ok?

===============================
sambung dengan kek untuk budak2 pula. hehee






comeL!



ha!
Comelkan!

Yang penting sedap gila wei...
Dah banyak kali aku makan kek Kak Naim buat. tak pernah mengecewakan lagi. ok!

Cepat order now!

kemas.
kerja nampak bersih ja.


=============================


















So apa lagi??
cepat p instagram @Cakesbynaimnurul

IG: @cakesbynaimnurul
Fb: @Naimnurul
Order : whatsapp +60125909325
Specialized:  custom cake
- wedding cake birthday cake sweet dessert hantaran handbouquet gift Bouquet dll
























For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016