17 April 2017

Mana Satu Pilihan Anda? Nak SABUN CHAMPACA Ke SABUN ROSE?

Hye. Assalamualaikum.



Sabun yang buat aku terjebak untuk beli. Sebab mudah gila kotoran dekat baju Adelia yang putih tu..tak yah dok basuh teruk-teruk. biaq sat ja, lepas tu cuci terus..bersih weh!


Jom wei guna SABUN CHAMPACA @ SABUN ROSE.

Hanya 3 langkah mudah ja. CEPAT , SENANG & MUDAH!
1. Lumur sabun pada kotoran
2. Tunggu 5 minit
3. Basuh macam biasa dalam mesin basuh anda

Mudah SERIUS. Paling penting sat ja settle basuh baju anak. Syok gila! Lepas tu sabun tu xmakan kulit. tak ada pedih2 kalau kena jari.



✌Tak perlu sental
✌Tak perlu rendam
✌Jimat masa danjimat kawkawkawkaw tenaga mak pak.
✌Berkesan meninggalkan kotoran degil ---- ni paling penting!


Dan boleh juga guna untuk :-



✌Menghilangkan periuk yang hitam
✌Membasuh kerak kerak dapur
✌Mencuci mangkuk tandas
✌Mencuci lantai bilik air (tak perlu berus beria hokey)
✌Mencuci kasut sekolah anak yang macam belacan tu
✌Meja kayu yang dah berlumut
✌Lantai luar yang sudah berlumut
✌Baju berwarna pun xde masalah ye mommies
✌Sofa kulit atau fabrik yang terkena contengan hasil kreativiti anak syurga kita tu
✌Dinding yang anak anak buat macam white board sekolah je
✌Baju sekolah yang lama jadi baru macam baru beli
✌Daki daki kat beg sekolah or pencil case


Mudah gilllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Cepat dapatkan segera! beli jangan tak beli.

cepat sementara masih ada stock!


Laju-laju contact akak EMy IVi ok. Ini link facebook dia, Facebook Emy Ivi . Oh harga sabun adalah RM17 untuk 1KG.



cepat dapatkan sekarang!

























For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016