22 April 2017

Iran Rugs Yang Cantik &Moden. A.K.A Saprah Iran Moden Dari THE RUGZ HOUZE.

Hye
Assalamualaikum.


Dah nak puasa dan dah nak raya kan??? Ha ni masa yang sesuai mai cuci mata ! hahahahahaha.. Aku xmau cuci mata sorang-sorang..so aku share dengan ampa juga.

Serius. Rugi sapa tak tengok!

Semua saprah cantik2 dan harga pun berpatutan.



Ready ha! Memang lawa wei.. aku masa mula baca kata saprah, dan-dan teringat saprah tok aku dulu-dulu hahahahha.. tapi bila tengok! Rasa macam nak beli 10..serius weiii..cantik gila.

Dan yang lagi best, Semua adalah import dari Iran. Dan sesuai untuk orang malas macam i. hahaha.. sebab apa?,sebab senang basuh dan mudah nak basuh. So sangat la sesuai untuk orang yang busy kheeennnn..





relax.. ni baru sikit..
jom tengok yang lain pula.

saprah Iran saiz kecik.
harga RM160 termasuk postage.


Saprah Iran saiz besar.
harga RM260 termasuk postage.





lapik sujud pun ada. Rm30 ja.
material kain cotton.
Selesa dan harga berpatutan.

So cepat.
1design xbanyak pcs tau.
so jangan takut nak sama dengan sepupu ke jiran ke..hihihih

Dekat-dekat nak raya ni, elok sangat leeeerrrrr...
Aku serius rambang mata.
rasa macam nak order lani juga..
cantik wei..

Dekat Instagram depa lagi banyak design lawa-lawa..
rambang mata ioll..


============================================

jom tengok banyak lagi design-design yang best.
Boleh laju laju ke Instagram.

@trugzhouze
whatsapp : +60136656760

So cepat dapatkan sekarang!!!
Habis stock kena tunggu lama pula..

Sebab semuanya di import dari Iran tau.


So laju-laju p order.
berbaloi dengan harga!

bye.
happy shopping!





























For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016