8 March 2017

Dari Zaman Anak Dara, Ezloveycraft Berkembang Sehingga Kini. Kasut Baby PERTAMA Dalam BOTOL

Hye. Assalamualaikum.

Ezloveycraft. Nama yang aku dah dengar dan kenal since 2013 macam tu. Masa tu aku kenal sebab Ezloveycraft hot dengan craft bantal nama-nama. Aku kenal owner dia dari zaman owner dia anak dara lagi. Aku ja time tu dah mak dara sebab kawen awal hehehe..

Kak Ezy nama owner Ezlovecraft. Seorang yang memang hobi dia menjahit sebab mama Kak Ezy pun punya hobi yang sama juga. Syok kalau tengok facebook mama Kak Ezy dengan facebook Kak Ezy. Nak pula lani Kkak Ezy dok gila jaiht macam-macam dekat Madanie.

Ezloveycraft ni merupakan perniagaan atas talian yang start tahun lepas, lebih memfokuskan pada barangan keperluan bayi seperti kasut bayi, bandana bib, barut bayi, caddy bag, baju corak menarik & sebagainya.

Kami akan pastikan pelanggan kami mendapat hasil kerja tangan yang paling berkualiti. Produk paling utama di Ezloveycraft adalah "kasut bayi pertama dalam botol" . Ini memang trademark Ezloveycraft. KASUT BABY PERTAMA DALAM BOTOL.

best gila.
lepas ni boleh terus simpan bila dah tak guna.
jadi satu benda yang ada sentimental value.
best kan.

Banyak design yang ada. Sapa suka yang high cut pun ada dik non weiii..
aku sabit Adelia dah besar ja.
kalau Adelia dok kecik lagi,aku beli dah!

nak tengok gambar design yang ada??
ni stock yang ada di Malaysia.
boleh order kalau nak ok.
LIMITED PIECES.


CANTIK KAN??
Kualiti kain, kualiti jahitan memang kemas.
tak dapat nak sangkalkan.

Dah bertahun wei jahit. Kak Ezy ni dia suka jahit benda kecik-kecik, so dia dah biasa. Sebab tu jahitan dia kemas gila.
Teliti.


ini baby boy baby girl pun boleh weiii..
smart!

ni elok!!!!!!!!!!!!
maafkan i..mata i memang suka barang baby girl hihihi






hat ni style ada button.
lagi senang nak simpan lepas guna.





coooommmmmmmeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy

ha ni hat high cut lagi meletop!!!






kain memang sangat-sangat lembut. Sebab Kak Ezy buat ni mula-mula untuk anak dia ..
banyak kali try buat...cari material yang best..yala buat untuk anak sendiri kan...

bila dah buat n Madanie pakai sedap. tak menyakitkan Madanie, anak Kak Ezy sendiri, baru la Kak Ezy buat untuk jual pula.


So nampak tak dekat sini??
betapa kualiti dijaga dan kasut ni dibuat dengan penuh kasih sayang.

oleh itu, uolls jangan risau pasal anak tak selesa ka apa ok.
bab saiz, Kak Ezy dah study kaw-kaw dah.
So saiz semua nice dengan kaki anak kita.

tak menyakitkan. :)




Kenapa perlu dapatkan kasut bayi Ezyloveycraft?
-setiap set kasut kami dipacking dengan kemas dalam botol
-jahitan yang kemas
-material yang sangat berkualiti dan selesa untuk bayi
-pilihan corak yang sangat menarik
-bilangan setiap corak sangat limited maka pilihan anda akan jadi paling rare


Harga baby booties bermula daripada RM49 tau. Dapat botol sekali okeh! Jom baca FEEDBACK customer Ezyloveycraft plak.






Antara barang lain yang Ezyloveycraft sediakan adalah caddy bag, barut baby, diapers strap, baju corak menarik dan pelbagai lagi. Ini nanti aku story lain entry. Sebab kalau tak memang berdarah hidung tengok hahahahaha.. Nantikan next entry ok. Tapi jap aku nak letak juga 3-4gambar..hihihi







antara barang yang ada dan boleh di order.
ALL ADALAH READY STOCK.



Ezyloveycraft adalah paling dipercayai serta sudah tersiar beberapa kali di majalah,akhbar & televisyen tau. Keluar tv dah banyak kali uolls.





BERMINAT UNTUK ORDER SEMUA BARANG DIATAS?? 

Facebook : Ezy Eizyanie
Instagram : @ezloveycraft
Whatsapp : 0173697296





For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016