17 February 2017

Sha Mori Spa - Berbaloi Dan Harga Berpatutan.

Hye
Assalamualaikum

Harini nak cerita pasal Sha Mori Spa. Spa ni khas untuk orang orang perempuan yang busy yang malam ja sempat nak restkan diri. ha spa ni sesuai. Sebab waktu malam pun dia buat treatment untuk customer tau.

Dengan pengalaman hampir 8tahun dalam bidang spa ni, makanya Sha(owner) buat spa sendiri secara kecil-kecilan.

so Sha memang buat 1bilik khas untuk customer datang buat treatment. Masa tu atas pelanggan sendiri. sebelah malam pun boleh datang ok. Dan sebaiknya, call dan booking dulu sebelum datang.

ini lah rupa dan suasana spa itu.
simple dan selesa.

pada satu satu masa, hanya 1 pelanggan sahaja.
so sangat santai dan rasa calm ja.

Kalau ada suami, nak mminta suami teman pun no problem ok.

=======================================

kalau datang adik kakak or kawan..
boleh jalan 2orang sekali.
gittewww..

tak la boring kan..
ada kawan gosip hihihi


sauna high quality.
bukan la cikai2 sangat.
selesa.
nak guna pun confident ja kan.

PAKEJ
-Infrared sauna / Sauna FIR Rm200 ( 20 kali )
PERRHHH!best gila

PAKEJ
-Infrared sauna / Sauna FIR Rm200 ( 20 kali )
PERRHHH!best gila

bahagiann dalam.
untuk kaki pun ada juga.







 kebaikkan sauna FIR

BEST WOOOO BAKAR KALORI 6OOCAL!

=============================================

Selain dari tu, ada juga treatment untuk wajah semua.




dari hujung bulu mata hingga bawah dagu ok.
semua ada . hihihi


ini mesin untuk ampoulse tersebut.

so treatment yang di tawarkan adalah :-


Treatment Menu

Facial treatment
-Trial facial treatment RM20
-Advance facial treatment RM99
-Premium facial treatment RM139 (include face bleach and serum)
-Face bleach RM35
-Serum RM15
-Trial facial treatment + Face bleach RM55
-Trial facial treatment + Serum RM35
-Advance facial treatment + Serum RM109 (jimat RM5)


Body treatment
-Infrared sauna/ sauna FIR RM35 (masa ikut customer)
-Body scrub/ lulur badan RM70 (1 jam)
-Infrared sauna + body scrub RM100 (jimat RM5)
-Body bleaching RM69
-Body massage RM50 (1 jam)


Bridal Package / package pengantin RM290
Include premium facial treatment, infrared sauna + body scrub, body bleaching (jimat RM23)

tungggu lagiii??
meh layan gambar customer yang ada :0






harga sangat berpatutan kan???
best kan???

untung laaaaaaaaaaaaa orang sekitar Ampang!!

so kalau berminat nak dapatkan treatment dari Sha, boleh contact Sha ok.
Sha ni terlataih hampir 7tahun dalam bidang SPA ni.

so jangan was-was ok.
boleh cuba.



Alamat
Unit 1B-07-11 Blok Melur Apt Merdeka Villa
Jalan Merdeka Permai 1
Bandar Baru Ampang
68000 Ampang Selangor


Call/whatsapp/telegram +60192996931
Facebook : @Sha Mori
Instagram : @Sha_Mori



SELAMAT MENJADI CANTIK!
BYE













For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016