13 February 2017

Rara Creation - Kekuatan Selepas Ujian.

Hye
Assalamualaikum.


Harini nak cerita pasal seorang ibu yang mencari kekuatan untuk menghadapi ujian dari Allah. Izzati nama owner Rara Creation. Aku kenal dia sebab dia isteri kepada kawan baik Eli di MIAT dulu.

Setiap manusia ada ujian masing-masing. Macam tu juga dengan Izzati dan suami dia. Anak depa Allah jemput ke Syurga lebih awal. Alfatihah.

Kita sama-sama doakan Izzati sekeluarga terus kuat. Dan disebabkan itu, Izzati usaha gigih nak naikkan nama Rara Creation. Nama semperna arwah anak perempuan dia dan suami tercinta.

So jom kita support Izzati ok.
Jom tengok apa yang Izzati usahakan.
===================================================================

Izzati buat dari handmade barang dari sekecil-kecil barang hingga sebesar2 barang. Start harga serendah RM3.00 sahaja.



bantal peluk pun Izzati buat. dari sarung hinggalah ke bantal.






keychain pun buat.

untuk tengkuk dewasa atau kanak-kanak.


ini pun Izzati buat juga.



comelkan!
boleh order untuk dijual dan pakai sendiri.

tote bah pun Izzati buat jugaaaaaaaa..


Kiranya apa ja yang kita nak?? kita bagitau ja Izzati.
dia boleh buat ok!

===================================================

ini feedback dari customer yang pernah guna khidamt Izzati.








Diulangi Izzati boleh buat lapik seat kereta, oven mitt, batu seremban, neck pillow, pencil case, boxy box, tote bag, beg telekung, plushie dan lain-lain item juga.
boleh minta Izzati buat.

Harga sangat-sangat berpatutan ok!

Bagi urusan online Rara Creation menerima tempahan melalui email,telefon, sms, Instagram dan facebook. Penghantaran kami menggunakan khidmat pos laju. Jika urusan di sekitar Kajang atau Shah Alam, mereka perlu datang ambil sendiri untuk menjimatkan kos pos. 


Berminat nak dapatkan khidmat Izzati untuk custom apa yang anda suka??
Whatsapp : 017-286 0601 (Zaty)
Instagram : rara.creation
Facebook : Rara Creation























For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016