3 February 2017

ibakedesserts - Sedap & Harga Berpatutan.

Assalamualaikum. Hello. Ha! Harini nak bagi ampa terliuq tengok dessert heehehe..

Sesuai juga order untuk buat hantaran atau apa-apa majlis, sebab kemas dan nampak bersih gila. Tak comot langsung.

Ibakedesserts ni dimiliki sepenuhnya oleh Puan Nurul Zahiah. Ibakedesserts starts in August 2016 as a part timer baker.

Buat sendiri dari rumah tanpa pembantu. Memang Ibakedesserts guna barang Kualiti premium especially untuk cheese tarts gebu, cupcakes dan kek. Harga bermula dari rm25. Yes. Dari Rm25 sahaja.

Setakat ni Ibakedesserts banyak terima tempahan cheese tarts gebu. Any design diterima dengan harga berpatutan. Jangan takut. Harga memang sangat-sangat berpatutan dan setanding dengan rasa dia.

InsyaAllah dalam masa terdekat, Ibakedesserts akan kenalkan premium mini cheese cake. Besttttnyyyyyaaaaaa..

Nak tengok gambar-gambar dessert? Jom!




Ha tudiaaaah!!! Tergugat iman aku hahahaha.. boleh custom tau.. nak apa.. bkn cheece semata-mata okeh!



Todiaaaa... tengok gambar ja dh telan2 air liur...



Comelkan! Boleh request untuk hantaran atau birthday party ke.. budak2 tengok mesti suka.



Ha! Kan dah bagitau..boleh custom ikut kepala kita!



Ni versi besaq terus. boleh la order kalau nak celebrate laki bini berdua ja..memang sangat la sesuai.



Coklat lagiiiiiiiiiii.. sedap!



Hat ni paling buat aku terliuq..hahahahaha sedapppppnyaaaaaaa.. sungguh kreatif kan Puan Zahiah ni. Tap tap tap ayaq liuq aku hahaha..




Tuddddiiiiaaaaa.. adoiiii.. bestnyaaaaaa kalau dah ada depan mata!



Selain dari tart ja. Kek pun boleh order juga uolls!


Superb! Kalau mcmni la gaya kek yang Puan Zahiah buat .. dia letak harga berapa pun sanggup bayar. Sebab bahan dan kualiti tu setanding harga.


Sedaaaaapppppnyaaaaaaaaaaaa!




Creampuff pun adoooooo...

Semua boleh order.. mak dgn ayah ja xboleh order hehehe..




Sedap! Style tak kedekut bahan. Memang berbaloi la bila order.


======================

So untung la orang-orang area Area : Bandar Tun Hussein Onn, Putrajaya, Cyberjaya dan kawasan sekitar
Desserts : cheese tarts, cream puff, brownies, pavlova, cakes, cupcakes.

Uolls boleh order! Kami-kami yang jauh ni boleh tengok ja hahahahha..

Sila la order ok. Contact no ni :+60179017161 Nurul.

Cepat order sebelum full order! Huhuhu

Kalau nak tengok lagi kek-kek lain, boleh ke instagram @ibakedesserts ok.


Bye!


Posted using BlogPress from my iPhone

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016