8 February 2017

Happy Birthday Safiyyah Osman !

Hye. Assalamualaikum. Harini birthday aku. Cukup umur 28tahun. Alhamdulillah.

Tahun ni, rasa sat ja. Pejam celik pejam celik eh dah sampai 8.2... Eli tahun ni dia excited lain macam dengan birthday aku hahahaha.. 7.2 dia dh dok panggil aku birthday girl.. naik rimaih kakakaka..

Dia offer nak p gym ka nak p london weight management hahaha.. well berat aku dah 70kg dh. Syabas piyah syabas!!

Diawal pagi ni, xda celebrate apa pun lagi. Busy uolls. Dok kalut siapkan sabun dengan isi shampoo masuk botol.

Adelia pun xberapa sihat lagi. Harini xp school. So jap lagi tinggai dia dekat adik chik sat. Aku dgn apak dia nak p buat keja sikit pastu nak dating hehehe..




Alhamdulillah tahun ni masih bertiga. Gaduh baik gaduh baik tu dah jd benda biasa..

Terima kasih pada DIA. Di umur mcmni, dia bagi aku rasa benda yang happy walaupun kena struggle.

Alhamdulillah.

=====================

Terima kasih pada semua yang wish dekat facebook samaada melalui PM atau komen. Terima kasih banyak-banyak atas doa dan kata yang baik-baik.

Sama juga dengan orang yang luang masa wish di whatsapp. Terima kasih banyak-banyak atas kata-kata dan doa yang baik-baik.

Terima kasih semua. Love uolls!!

==================

Bye.
Nak p settle keja sat.


Posted using BlogPress from my iPhone

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016