7 February 2017

Bib Basic - Servis Handmade l Custommade Barangan Bayi Mengikut Citarasa Mommy.

Hye.
Assalamualaikum

Bib Basic - CLASSY BABY PRODUCT. 1 jenama yang dah ada dekat scene lokal sejak MEI 2014. Gila power. Dah 3tahun dah berpengalaman dalam bidang custom barang baby ikut selera mak baby.


Dari buat kecil-kecilan, sekarang ni siap buka untuk pemborong. power weh! Design yang Bib Basic ni custom bukan jenis bodo-bodo kampung tau...semua design start dari corak kain sampai ler ke jahitan semua cantik dan kemas. Yang paling aku kagum adalah, corak kain yang team Bib Basic ni pilih. Cantik dan nampak smart.


jap nak share gambar untuk uolls tengok.




lawa kan??
nampak moden corak-corak dia.
sangat la sesuai untuk baby dan sangat in.



sangat fresh pilihan kain dia.
dan paling best, design dan corak adalah limited.
bukan jenis 10000 dalam Malaysia hehee




nampak??
cantikkan.
kain flennel ni jenis xberhabuk atau jenis tak simpan habuk.
sejuk dan lembut ja.
walaupun dia agak mahal tapi berbaloi.

smartkan??

biarlaj gambar berbicara.
hehe



baby bib.
kenapaaaaaaaaaa smart sangatttttttttttttttttttt!

moden gila pilihan dan warna yang Bib Basic ni pilih.
adoi..seronoknyaaaaa tengok!



nah! lari terus dari typical barut yang ada di Malaysia!
baru la baby dan mood ibu dalam pantang happy.

warna sangat memainkan peranan penting ok.
bib lawa gini..memang geram la tengok!

last-last..




set tilam dan bantal yang di order dan di custom ikut citarasa mak baby ..



diapers strap pun ado.
diapers strap pun comey n design cun2..
jenuh berbulu mata nak pilih corak hahaha
semua nak!!!

------------------------------------------------------------------

so di BIB BASIC ni, uolls boleh order semua!
Barut ,Bedung , Bandana bib , Nursing cover , Nursing arm pillow( bantal sado) , Diaper stripe dan macam-macam lagi. Bagitau ja apa yang u nak! semua boleh insyallah!

Bab design kain, material semuanya dijamin terbaik dan ada kebanyakkan di import ok. Patut la corak superb-superb! design banyak lain dari yang lain. Best2! 

meh layan lagi gambar hahahah.. best weiii best!



bestkan?


comeeeeeeeelllllnyaaaaaaaaaaaaaaaa awak!

ok kalau nak baca feedback customer pasal jahitan, material kain semua, klik link dekat bawah ni. Sumpah! uolls akan menyesal kalau tak beli ahahahah





===========================================

Kalau nak mula berniaga, boleh buat pembelian MOQ20 pcs ,nanti akan dapat la harga borong. Kalau surirumah nak jadi agent atau dropship BIB BASIC, sangat la dialu-alu kan ok.

Bib Basic memang buka peluang perniagaan untuk ibu-ibu yang surirumah atau bekerja. Boleh contact terus Bbib Basic ok.


SO ! cepat laju-laju contact owner Bib Basic ok.


FACEBOOK PAGE : Bib Basic
FACEBOOK OWNER : Whoda Zolkipli
FACEBOOK OWNER : Whoda Zolkipli



HAPPY SHOPPING IBU-IBU SEKELIAN!!!
BYE














.





























For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016