4 February 2017

Bean Boozled Challenge.

Assalamualaikum. Hello.

Bean Boozled Challenge ni tak ramai yang tau.. aku pun kebetulan tau sebab pernah baca pasal Ezi (kawan fb) main dengan adik beradik dia termasuk parent dia sekali. Baca Ezi tulis macam syok ja.. so aku simpan niat nanti nk main la..

So baru-baru ni capit balik dari Sabah. Bila dia balik, kami memang akan berkumpul lepak2..

Satu malam deal yang depa kna mai rumah aku, aku masak soto. Ntah mcm mana teringat pasal bean boozled ni..

Terus la aku beli dari Lazada. Beli harini esok terus sampai.. gila cepat!




Beli 3kotak ni. Saja beli extra beans. Total 3kotak ni Rm90 free shipping uolls.

====================

Depa xtau ketahuan lagi game ni macamna.. malam tu masing2 sampai jam 9.30-10mlm mcm tu..

Jamu depa soto dulu. Baru aku bawa keluar game ni. Mula semua xmau main.. tapi aku paksa hahahahaha.. dah beli kot!




Makan luuuuuu...



Mangkuk baru beli hahaha.. semua serupa.


Dah habis makan, aku pun dah siap2 kelaih beans tu..




Plastik semua aku dah sediakan. Beli keropok.. Eli tolong bancuh air teh 2jug hahaha.. tq b!

Eli xmau main. So kami main 7orang termasuk kak aku. Tapi dia tarik diri lepas dok kena beans y busuk ja hahaha.. so tinggai 6orang.

Beans boozled ni tiap warna ada 2perasa. Kita xboleh agak yang mana perasa sedap. Yang mana perasa xsedap! Nasib ja..

Perasa yang teruk memang teruk betoi hahaha.. rasa ikan mati, rasa stoking busuk, rasa muntah orang.. rasa colgate.. rasa telur buruk.. memang muntah xla xleh nak telan..

Aku buat peraturan, siapa yang muntahkan balik bean dia..kena letak singgit hahaha..

Boleh tengok video di instagram aku or fb..

Memang lawak.. non stop gelak.. hahaha.. aku style tunggu semua ambil bean..pastu bru semua mkn serentak.. time tu mmg diam sesaat.. pastu mana y dpt bean busuk mmg muntah serentak hahahshha..

Bean ni y busuk mmg kna luah balik.. sbb klu telan juga mmg mendapat.. jadi macam bini rezal.. dia mkn semua xmuntah langsung.. blik rumah muntah teruk hahahaha sbb dia p simpan smua dlm perut dia.. kakakakaka..

Aku gigit2 rasa ja pelik n busuk.. mmg aku terus luah.. pastu letak la singgit..

Duit2 yang terkumpul tu kami bayar utk makan besar. Mula nk letak sorang 2inggit tp smua xmau.. tu yang letak sorang singgit.

Kalau 2inggit dapat dlm 70lebih wooo hahahha.. sbb jumlah terkumpul duit yang singgit2 tu Rm35.

Adoi mmg best. Tapi nak repeat kali kedua mmg dak dh la hahaha.. perit oi rasa dia. Hahaha..

Bayangkan la ayaq teh licin.. keropok semua licin hahaha..

So kalau siapa yang nk main juga, main la mmg best. Beans tu halal utk dimakan.

Beli dkt lazada ok.

Bye!


Posted using BlogPress from my iPhone

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016