21 January 2017

Sedalam Mana Cinta Mu.


Assalamualaikum. Hye semua.



Harini nak cerita pasal shawl yang kawkawkawkaw punya lawa.



Lain dari yang lain. Nama pun sedap. RedRuby Scarf.



Yang paling best, design tiap corak tak di buat secara lambak ok.

So kita xyah risau nak jumpa dengan org lain yang pakai warna sama hehehe..




Koleksi pertama keluaran RedRuby Scarf ni adalah jenis shawl satin dengan 5 corak yang sangat sangat cantik. Serius wei lawa gila.





Antara warna dan corak yang ada :-











Nama shawl pun meletop uolls...Jahitan tepi yg sgt kemas. Lepas tu Design rare & limited edition.











Ade owl & flower charm di hujung tudung. Kain lembut & senang dibentuk

Selesa dipakai & tidak panas

Dan paling penting, shawl RedRuby Scarf ni Ironless.. hehe tu yang best..



Cikgu-cikgu atau student atau ibu2 yang anak ramai, memang sesuai.. zap zup zap ja uoll..xyah nak iron dah.

Bila kata ironless, maksudnya leps basuh pun boleh terus pakai.. xkedut uollsss... dah tu senang bentuk plak.











Harga mampu milik weh..hnya RM49 shj untuk sehelai. Memang murah la... shawl tak jarang, xnipis.





Apa lagi yang best pasal shawl dari RedRuby Scarf?



















Menyerlahkan elegan pd si pemakai ok! Model segak.. tudung pun nampak segak dan terletak cantik ja.









1. Shawl jenis satin



2. 5 corak yg terkini & colour2 yg menawan



3. Shawl pjg 2meter dan Material berkualiti



===================



Betul la, tengok gambar pun kita tau shawl RedRuby Scarf ni senang bentuk. Harga Rm49 ja untuk saiz 2meter. Besar weh 2meter. Panjang dan boleh buat macam2 style. Nak pakai bagi labuh pun boleh.



Rm49 ja tau. Design cantik. Corak cantik. Tergodaaaaaaaaaaaaaaaa.. tu yang tajuk entry macam tu..nak goda Eli suruh beli hahahaha..



So siapa minat nak dapatkan scarf dari Red Ruby, sila la sila ...





Free postage utk Semenanjung/Sabah & Sarawak tmbh RM5.



Untuk pembelian whatapps no 011-3747 7849 atau laju-laju ke @Redrubyscarf ok.





Happy shopping!


No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016