28 January 2017

KALERKLIKS PHOTOBOOTH --- SERIUS MURAH!


Hye

Assalamualaikum.



photobooth...ramai dah kenduri kendara zaman sekarang yang hire orang untuk buat photobooth. memang gempak dan jadi jakun sat hahahahaha



Start dua tiga hari lepas, aku ada terjumpa n kenal dengan 1 photobooth murah dan friendly gila..nama pun sedap. Kalerkliks photobooth.






1st time aku tengok benda ni hahaha...


jakun gila..


hahahaha





===========================================





Kalerkliks photobooth ni pakej memang murah dalam RM100 macam tu..tapi bila promo murah dalam RM400 wooooooooooo!!
























PROMOTION
• Sekarang ada Promotion untuk Wedding yang date
until 31 March 2017 sahaja
• RM1000 now RM799 only
• Kalau berminat book asap sebab slot limited
• Refer PACKAGE A include :
 FREE GUESTBOOK
 UNLIMITED PRINTS (SIZE 2x6)
 FREE PENDRIVE SOFTCOPY + KALERKLIKS KEYCHAIN





Itulah dia promo yang dibuat sampai 31.3.2017 !





================================================





Pastu yang buat photobooth kalerkliks ni jadi lagi best adalah :







  • For any events ; Wedding/Company Annual Dinner/Birthday
    Party/Product Launching/Roadshow etc

  •  Cover Perlis – Perak with NO TRANSPORTATION CHARGE. 

  • Harga yang murah berbanding Photobooth lain (Range yang
    lain starting RM1100 ke atas)

  • Kalerkliks Photobooth only RM1000, and NOW PROMO
    RM799 Only.

  • Templates Photostrip & Guestbook kami adjust/edit ikot
    customer request sampai depa puas hati. (Takda limit edit
    sampai finalize)

  • PROPS BANYAK (Bubble Talks, Wigs, Specs, Bunny Ears, Mask,
    Hats etc) 

  • Servis 4 jam tapi tak strict 4 jam, kalau tetamu still ramai
    crews still tunggu sampai surut. 

  • 2 Event crews yang friendly and helpful 

  • Softcopy dalam pendrive with free KALERKLIKS Keychain



===================================================







backdrop kemain ok! yang bestnya kita boleh pilih dan kalau nak yang style2 pun bolehhhhhhhhhhh..


kalerkliks photobooth boleh adakan apa yang tak ada ikut kemahuan pelanggan! best kan!









guest book percuma! 


waaah! bestnyaaa oi.


tak payah dah nak pening kepala tingtongtingtong pikiaq nak buat guest book.












hat ni paling syok! kaakakaka


kalau nak suruh geng kalerkliks photobooth buat hat baru ikut apa yang uolls suka pun boleh..


kalau nak semua tema ada muka sendiri pun depa boleh buat..hahahaha





yang pastinya, bukan jeneh kertas low quality ok.


semua barang yang disediakan oleh kalerkliks photobooth ni berkualiti.





prop bukan style cincai cincai okeh.







gittuuh! comel!







nampak tak prop dia??


itu yang ready tau..


kalau ada nak tambah atau nak ikut tema uolls, jangan segan-segan bagitau ok.





aku jamin 100% wei depa friendly.


sangat sangat friendly..jumpa seminit tapi rasa macam 10tahun jumpa hahahaha





==================================


Pastu Kalerkliks photobooth ni style bukan tamak.. kalau dia cakap 4jam, tengok jam dah cukup 4jam, tapi tengok tetamu masih dok gigih beratur lagi, crew Kalerkliks photobooth akan tunggu dulu sampai la tetamu yang tengah Q tu habis ok.





So pengantin tak yah dok risau sangat.. tetamu anda akan dilayan tiptop gila-gila ok dekat tempat photobooth ni.





best kan..servis yang macamni la kita mau.


dah la prop elok. nampak kemas dalam gambar.


best la....





pastu yang lagi 1 syok, kita boleh custom guestbook yang percuma tu...bayar harga promo ja dek oi..


hahahaha.. dapat guestbook yang kita nak..pastu photostrip tu pun boleh custom ikut selera n tema yang kita nak!





perh!! best gilaaaaaaaaaaaaaaaaaa


mana nak cari oi..





Area kedah ja yang boleh dapat macamni.


dah la murah, servis terbaik.





Pastu orang perlis n alor star, kalau nak roger ja..tak ada extra caj..belanja nasi kenduri dan doa yang baik2 ja untuk krew Kalerkliks photobooth..hehehe





so tunggu apa lagi..


lani ada promo...dari RM1000 jadi RM799 SAHAJA!!





nak??


cepat roger :-





0134467889/0182045377 (wanie)





facebook : Kalerkliks Photobooth





Instagram : kalerkliks_photobooth








cepat tau!


promo tu valid sampai hujung bulan 3 ja.





cepat laju-laju p booking.


lambat rugiiiiiiiiiiiiii...





ok bye!






























































For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com
















No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016