6 October 2016

Perkembangan Baby Ke-2 Aku.

Hye.
Assalamualaikum.

Gila lama xupdate dalam blog pasal diri sendiri. Xsempat. Gini la orang berniaga xguna kilang. Penat lebih 😂

Perkembangan terkini baby kedua aku so far so good.

Alhamdulillah. Sangat xsangka sampai ketahap ini.

Bulan 9 haritu busy dengan perancangan untuk melahirkan stokist, agent yang berpengetahuan . So buat kelas. FOC.

Kelas tentang produk dan kelas fb ads.

Stary dengan stokist agent belah utara. Belah utara ada dalam 10-12org agent stokist & dropship tapi y dapat hadir 2org ja.

So harapnya depa dapat sesuatu yang bermanfaat.

2hari kelas. Makan minum HQ tanggung. Kelas pertama aku yang ajar. Ajar pasal produk, ajar mcmna nak kenal jenis kulit. Ajar mcmna nak cuci muka & pakai produk.

Hari kedua, turn eli. Eli ajar fb ads & copy writing.









Hari pertama.
Izati (kiri) stokist Alor Star Jitra.
Zira (kanan) stokist Seberang Jaya, Permatang Pauh.










Hari Kedua.
Lega la dah curahkan ilmu sikit untuk depa.






Ni persediaan utk kelas di KL. aku sewa 1hall kecik di Shah Alam. Mengagau gak cari hall yang selesa. Last rezeki dapat di Shah Alam. Banyak hall aku call semua dah penuh.

Tq Vincent. Sangat friendly dan mudah berbincang.







Muat untuk 50orang. Kalau ikut list dekat 41org. Tapi yang betul-betul datang dalam 25-30org mcm tu ke kurang.

Makanan minuman semua kami sediakan. Disebabkan ramai y xdpt hadir memang berkali-kali la depa boleh repeat makan. Rezeki kan.






Paling jauh datang dari Labuan. Terima kasih kak rashidah sudi datang.

Hari pertama, Eli punya turn. So dia ajar fb ads. Dari jam 10pg hingga 5ptg.

Hari kedua, turn aku. Ajar pasal produk, cara kenal kulit, cara apply produk dekat muka. Sama gak dari 10pg sampai 5ptg.

Pastu sesi bergambar.



















Terima kasih pada semua yang bagi komitment untuk hadir.






Ika dapat reward hf p9, sebab konsisten dan merupakan stokist paling tinggi restock produk.




Wanie stokist kedua palingg konsisten dan tinggi restock produk.

-----------------------

So lepas ni kelas di Melaka, Johor, Terengganu pula.

Alhamdulillah.

---------------------

Gigih la wei nk habiskn 1entry pun hahahaha.. K itu ja nk cerita.

Bye!

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016