16 September 2016

Qufast & Leptos - Terhangat Dipasaran.

Hello!
Hye. Harini aku war-warkan tentang ubat kurus laki bini. Gittewww.. Atau pun ubat kurus bf-gf.

Ubat kurus ni dibuat siap ada partner. Xkan sorang ja nak kuruskan!




Siapa pernah dengar pasal leptos & qufast??

QuFast untuk lelaki.
Leptos untuk wanita.


Leptos dan QuFast ni merupakan tablet kunyah (kena kunyah ok, xboleh telan) yang membantu pembakaran lemak berlebihan didalam badan sekaligus mencegah daripada kulit menggeleber.

Kebanyakkan ubat kurus bila mkn jadi menggeleberkan? Tapi Leptos dan QuFast ni kurus sambil kulit x menggeleber uolls!!


Apa kandungan Leptos & QuFast ni? Sampai power sangat kulit x menggeleber??

Ia mengandungi 6bahan utama dgn nisbah bersesuaian utk wanita (Leptos) dan lelaki (QuFast) iaitu:
.
**L-Carnitine
-meningkatkan jumlah lemak yg dibakar
-mengubah lemak menjadi bahan bakar
-meningkatkan daya tahan otot
-meningkatkan metabolisma
.
**Limau nipis
-mengempiskan perut
-menurunkan berat badan
-membuang toksin dalam badan
-mengurangkan kolestrol
.
**Ekstrak Guarana
-menurunkan berat badan berlebihan
-memerangi rasa lapar
-membersihkan sistem pencernaan
-melancarkan penghadaman
-memberi tenaga
.
**Ekstrak klorofil
-memelihara daya tahan tubuh
-meningkatkan imunisasi tubuh
-detoks (pembersih toksin/racun)
.
**Garcinia Cambogia
-menghapuskan enzim yg berperanan untuk menyimpan lemak
-membakar lemak& mengurangkan nafsu makan
-mengurangkan ukurlilit
-mengurangkan lemak dalam darah
.
**Dekstrosa
-meningkatkan produksi insulin yg melancarkan aliran darah menuju ke otot
-meningkatkan penyerapan nutrisi penting bagi memacu perkembangan otot secara efektif
.
Kandungan Tambahan di dalam QUFAST
**Maca
- Menambah tenaga, kecergasan, dan stamina bina badan.
- Meningkatkan kesuburan laki-laki.
- Merawat mati pucuk (lemah tenaga batin).
- Meningkatkan bilangan sperma lelaki.
- Melegakan stress dan kemurungan
- Menguatkan antibodi .
.
.






Macam mana bentuk dan rasa dia? Sedap ke bila kunyah????

Yes sedap gila! Rasa mcm kunyah gula-gula masam-masam masin tu.
Rasa masam2 Lime dan sangat sedap utk dikunyah. Bentuk dia bulat.


Cara Pengambilan macamana?
Ok just kunyah ja uolls. Pastu minum air.
Sebaiknya, kunyah sebelum makan di sesi waktu makan yang berlebihan. Min 3 biji sehari sekali kunyah. Max 10 biji sehari.

**DILARANG KERAS mengambil lebih dari 10 biji sehari**







Leptos & QuFast ni dlm klasifikasi makanan tambahan bukan ubat, Jadi tak dikawal oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah.


Apa kesan Yang kita rasa selepas ambil Leptos & QuFast??

Nak bagitau awal-awal, tiada sebarang kesan sampingan yang memudaratkan dan selamat digunakan untuk jangka panjang.

Antara kesan yang kita rasa bila kunyaj Qufast & Leptos adalah :-
Cepat kenyang
Lambat lapar
Berpeluh sbb bakar kalori dlm badan
Tingkatkan metabolisma

Untuk hari pertama hingga ke 4 mcm tu, kita akan membuang dan bila basuh akan rasa kesan minyak lemak yg dibuang. Hasil buangan akan ada potensi berwarna hijau hasil dr pembersihan usus dan klorofil yg mencuci usus.Ada gak orang yang tak mengalami kesan seperti diatas. Bergantung kepada individu.

Tetapi ia akan normal setelah proses pembersihan berlaku. Disarankan minum air yang mencukupi.


Mengikut testimoni setakat ini… tiada pening2 atau cirit birit berlaku. Ia adalah pelawasan normal. Sekiranya ada sympton pening, boleh minum air yang banyak. Ok!

Akan ada juga customer yang bila makan jadi sembelit. Kehadiran toksin yang banyak dalam badan, menyebabkan bila kunyah leptos atau QuFast ni jadi sembelit. Tapi jangan risau, teruskan pengambilan. Ambil 2 sesi dgn 5 biji setiap sesi dalam sehari.

Minum air yang banyak. Seeloknya, amalkan minum lemon pada 3 hari pertama untuk mempercepatkan lagi process detox. Air kosong kena cukup ok. Setiap 25kg berat badan, kena minum 1liter air kosong.

Harga:
RM180 (SM) RM190 (SS) utk sebotol
RM300 (SM) RM310 (SS) utk 2 botol - Jimat woooo!!!

Berminat?? Boleh dapatkan dari :-

WhatsApp : Amyz +60137130042
Free Postage seluruh Malaysia
COD KHAS - Johor Bahru / Ulu Tiram.


Diulangi, FREE POSTAGE keseluruh Malaysia kalau beli direct dari Amyz ok.



No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016