15 September 2016

Hoodie Baby Blanket Yang Smart & Cantik.

Hye.
Hello!
Assalamualaikum.

Ok harini nk cerita pasal owner hoodie baby blanket. Kak Rose aku panggil. Dah lama dah Kak Rose ni berniaga buat macam-macam benda untuk baby. Pastu lain dari yang lain. Material dia guna pun lain.






So ini adalah perbualan aku dengan Kak Rose.

"Bila akak start bisnes ni?"

"akak start buat online shop sejak 2011 tp skit2 je la sbb akak surirumah sepenuh masa n ada anak kecik."


"Apa produk yang akak buat masa mula-mula start bisnes ni?"

"akak bmula dgn buat blanket utk baby n budak2 dan ada satu produk akak cipta sendiri, iaitu HOODIE BABY BLANKET nama dia."


"Hoodie Baby Blanket tu apa? Boleh akak cerita lebih detail?"


"Hoodie baby blanket tu khas utk baby yg baru lahir sbb xyah la nk susah pakai topi sbb blanket ni da ada hoodie utk lindung kepala baby."

Macamana sambutan untuk hoodie tu?"



"Sambutan sangat menggalakkan. Maybe sebab orang suka material yang akak guna. Akak guna material minky. Lembut dan sejuk kain dia. Xpanas. Baby pun selesa."

"Harga dan saiz pula macamana? Orang boleh request atau akak tetapkan saiz?"



"Harga bergantung pada berapa banyak material kain milky yang diorang nak. Saiz memang saiz standard."


"Selain dari hoodie, apa lagi produk yang akak buat?"

"akak ada buat barut. Barut akak ni lain skit dari barut2 yg ada kat pasaran online sbb akak pakai kain cotton + minky."

"Dari segi harga macamana akak?"

"Harga cotton + minky agak mahal tapi sangat selesa. Anak xrasa panas dan kain dia sangat lembut pada kulit baby. Ibu mesti puas hati. Sebab xkan risau pasal panas or baby xselesa"











"Apa lagi produk yang akak ada buat untuk banyakkan produk dalam perniagaan akak?"

"Dalam tahun ni, akak start jahit baju kurung utk kanak-kanak .tailor-made semuanya.means,akak yg design,akak yg pilih kain,akak jg yg jahit.tp kalau ada yg nk custom-made pn boleh je. Di alu-alukan. Boleh tengok di ig @mababycouture"







------------------------

Harga:
Blankets - bgantung pd saiz. range around rm60 to rm250. utk newborn baby to toddler sahaja.
Barut - sehelai rm10
Kurungs - bgantung pd jenis kain. range around rm45 to rm250.utk 1yo baby to toddler sahaja.


------------------

Berminat?

Boleh ke :-

Instagram @mababycouture
Facebook owner @rose maiza
Whatsapp +60125325872



Happy shopping!!!

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016