13 August 2016

Perfume Apa Yang Best Sangat Ni??

Hello!
Wei betul la orang kata perfume De'xandra best! OMG! Patut sale dia gila-gila.

Power-power. Nak lagi power bila aku jumpa dengan online seller yang meletop!

Servis cepat,friendly. Yang paling best dia boleh order online atau offline.

Nama online seller tu adalah : Butik Anggun D&Q Butik

Servis Online & offline (COD Masjid Tanah, Sungai Udang, Ayer Keroh Melaka).

--------------

Aku rasa ramai yang xpernah try lagi De'xandra perfume ni kan.. Ampa wajib try wei.. Beli yang sample pun ok dah. Memang best.

Antara perfume yang meletop letop!

Banyak pilihan wei..rambang mata-mata uolls.









Ini top ten yang orang perempuan selalu beli.










Ini top perfume untuk lelaki.

Gambar dekat bawah ni perfume yang ada.








Kaw kaw punya dok ada.

So apa yang best pasal De'xandra Perfume ni??

DE'XANDRA perfumes adalah perfumes EDP yang TAHAN LEBIH LAMA setanding original..Ketahanan baunya melebihi 8 jam dan ke atas, dan jika baunyer serasi dengan pemakai ia tahan sehingga 1 hari dan 2 hari pada pakaian. Di inspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA



1. Produk bumiputra (halal)
2. Tahan Lama (more than 8 hours)
3. Mudah di bawa ke mana-mana (ringan)
4. Pati Original & Alkohol First Grade
5. Setanding Produk Antarabangsa
6. Haruman terkenal (TOP perfume) - Inspirasi dari perfumes2 JENAMA ANTARABANGSA. Terdapat 70 jenis jenama yang terpilih
7. Boleh di bawa solat
8. READY STOCK
9. Menepati citarasa & permintaan Rakyat Malaysia
10. 35ml , edp


Yang paling best, seller D&Q butik ni merupakan agent yang jual De'xandra perfume lebih 1tahun ok. So dia boleh rekemen apa yang best utk kita sambil pejam mata ja! Huhuhu


Dari segi harga pula :-

Perfume Dexandra
35ml

Sebotol RM 65 SM / RM 70 SS
2 Botol RM 120 SM / RM 130 SS

Free gift 3ml ----- DAPAT FREE GIFT 3ml oi!!! Bestnyaaaaaaaa!

Postage RM 7 SM / RM 9 SS

-------------------

Bestkan?!

So apa lagi? Meh la laju-laju order! FREE 3ml kot.

----------------

Untuk order sila terus ke facebook dibawah :

Facebook : @butik anggun


Laju-laju p order ok! Kalau nak jadi dropahip pun boleh!




Untuk dropship laju-laju contact no fon tu ok!


Happy shopping!



No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016