5 August 2016

'koleksi kasut wedges wanita terkini!!'

Hello uoll! Harini nak story pasal kasut! Kita pmpn ada mcm-macam jenis kasut kan.






















Dulu aku suka gila Kasut wedges Sama banyak macam aku suka wedges kfc hehehe..

Dah kawen ni aku suka sneakers tapi still pilih sneakers y wedges style!..So far aku memang ada koleksi sneakers yang wedges style.

Sama macam handbag atau barang kemas, kasut memang digilai oleh wanita. Aku leerrteewww...

Ini terbukti apabila industry fesyen dunia membelanjakan wang yang cukup banyak saban tahun ke atas pembuatan dan penghasilan kasut wanita. Wanita memang suka berbelanja!

Kalau xdapat boleh xlena tidor woooo..jangan main-main hahahaha..





















Sebut ja nama jenama terkenal antarabangsa or tempatan, semua berebut-rebut mengeluarkan koleksi kasut mereka sendiri. Bisnes kasut xpernah mati ok!

Macam-macam jenis kasut wanita yang boleh didapati dalam pasaran untuk semua golongan umur.


Ianya memberikan penampilan imej yang seksi buat si pemakai dan jika dipadankan dengan pakaian yang sesuai akan membuatkan anda kelihatan lebih glamour.





















Bukan nampak seksi dan glamour ja, wedges bila pakai xsakit kaki. Selesa kan uoll... Sbb tu la sekarang pun dah ada sneakers yang buat wedges juga.





















Sbb permintaan kasut wedges ni paling tinggi aku rasa. Pakai dengan seluar pun nampak superb sekali!


Kasut wedges juga digemari oleh golongan remaja dan buat mereka yang tidak suka memakai kasut yang bertumit tinggi.

Ianya dipakai untuk aktiviti kasual dan memberikan keselesaan buat tapak kaki anda untuk dipakai sepanjang hari. Wedges dilihat akan terus popular dengan adanya rekaan menarik dihasilkan secara berterusan.


Koleksi kasut wedges wanita terkini hadir dengan rekaan yang lebih moden, stylish dan dapat membuatkan seseorang kelihatan lebih bergaya daripada biasa. Wedges shoes menjadi pilihan ramai wanita di luar sana bukan sahaja dalam kalangan orang biasa namun turut menjadi kasut wanita kegemaran ramai selebriti terkenal di Hollywood.


Tidak kira apa pun persalinan anda, pasti ianya akan tampak lebih menarik jika dipadankan dengan kasut wedges terkini pilihan anda. Nampaknya anda sudah tahu apakah kasut baru yang anda patut dapatkan selepas ini. Jika anda tidak mempunyai masa untuk keluar membeli-belah, anda boleh dapatkan secara online di pelbagai butik fesyen online Malaysia yang boleh didapati dengan cukup mudah di internet!

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016