20 August 2016

Kakak Yang Ku Sayang. Alhamdulillah.

Hello!
Hye!

Minggu lepas kami sekeluarga dapat berita gembira. Ingat tak lagi dengan kakak aku yang anak dia kanser tu?

Kisah Adam Rayyan --- ni cerita pasa Adam. Aku buat entry khas sebab time tu kakak aku memerlukan bantuan duit untuk Adam. Telinga Adam rosak sebab kimo so time tu kami memerlukan Rm6000 untuk dapatkan alat bantuan pendengaran.

Alhamdulillah dpt kumpul Rm6000 da Adam dapat dengar macam biasa dah.

So minggu lepas kakak aku update dalam group wasap family yang Adam punya sel kanser dah xda. Bulan 11 ni akan confirkan sekali lagi dengan bone test. So sekarang ni Adam dah xyah mkn ubat apa2 dah. Cuma sebulan sekali ja kena check darah. Alhamdulillah.

------------

Kakak aku dulu keja amanah ikhtiar di Terengganu. Tapi berhenti sebab sepenuh masa kena jaga Adam. Minta tukar xboleh so terpaksa berhenti kerja.

Aku cuba-cuba suruh dia jadi dropship pada seller-seller yang aku kenal. Kakak aku ni dia blur-blur sikit hahaha.. Tapi seronok bila kui lama kui bagus dia berniaga online.

Atleast dapat la duit sikit untuk dia happykan diri dia. Sumpah Pikah ni seorang yang sangat kuat. Mcm aku nampak luaran ja mcm kuat.. Tapi hati aku memang jeneh lembut. Tapi Pikah(kak aku) luar nampak mcm slow tapi hati dia kuat gila kot.

So dah dekat 1tahun dia dropship jual macam-macam. Latest ni paling dia seronok jual adalah TUDUNG & SHAWL.

Ni antara shawl yang kakak aku jual. Bannnnyaaaaakkkk pilihan warna. Banyak tone warna dok ada. Antaranya sahaja tau.. Banyak wana lagi tau!






























Shawl-shawl diatas adalah Shawl bubble 2muka.

Ukuran : 2.0×0.75
Material : bubble

Harga : RM15 sahaja!

Murahkan?..biasanya orang buat 1.8 ja kan.. Kakak aku jual 2.0m ok. So memang sesuai la pada orang yang pakai tudung labuh.

Shawl bubble ni best, sebab xyah iron! Hahaha pastu bila pakai terletak cantik. Jatuh elok. Pastu style shawl bubble ni senang bentuk. Aku borong belambak gila kot haritu 😂 .. Best pakai. Dah la xpanas. Pastu warna style naik. Kalau selfie or snap gambar memang nampak cun dalam gambar.

Harga Rm15. Beli banyak-banyak boleh la kautim postage tau!

------------

Pastu ni pula shawl paling letop kak aku jual :-






















Ni plak shawl nama Shawl instant diamond.

Material : heavy chiffon
Ukuran : 1.8m × 0.75

Harga : RM25 sahaja!

Shawl ni sambutan pun sangat menggalakkan mcm shawl bubble 2.0m tu juga..

Ni antara customer yang dah beli dari kakak aku :-
































1 lagi setiap warna yang ampa tengok dekat ig/fb kakak aku, bila dapat mcm tu juga warna dia. Xda unsur penipuan ok.




Ok ni kakak i, sebelah dia tu Adam.



Cantikkan?? Meletop sangat!


------------------

So kalau berminat boleh la laju-laju contact kakak aku.

Insyallah layanan the best.

Boleh la support dia ramai-ramai ok.

Whatsapp : +60174191796 (afiqah osman)

Facebook : afiqah osman

Instagram : @sweetbyafiqah_osman

------------------

Last but not least,
Terima kasih pada siapa-siapa yang selalu support kakak aku dalam urusan jual beli dgn dia. Mohon maaf kalau ada salah silap dari dia. Terima kasih banyak-banyak ok. Segala jasa dan support anda aku ucapkan berbanyak-banyak terima kasih.

Dia happy bila ramai yang beli. Bila tengok dia happy aku pun happy sbb dia suka cerita apa yang dia dapat jual ke aku. Muka bersinar2.. Hehe

Aku harap dia berjaya dan dapat kejar impian dia dan cita2 dia. Semoga anak-anak dia sihat dan terus sihat,Amin.

Terima kasih Intan! sebab dok ajar Pikah. Sorry la kalau dia blur2.. Hg jgn mrah dia sgt hahahah dia kata dia takut dgn hg kahkahkahkah.. Terima kasih Intan!

Terima kasih juga dekat Kak Lily sebab bagi peluang dekat kakak saya. Dia selalu cakap kak Lily baik n lembut dengan dia. Terima kasih Kak Lily.

To Pekah a.k.a pekong hahahaha aku sayang hg! Good luck uolls!

Happy shopping guys!
Bye!

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016