23 August 2016

House Of Corset By Zenia Beauty -Korset Mampu Milik !

Hello
Hye!

Ok harini nak story pasal korset yang sangat sangat sangat berbaloi untuk kita beli. Harga pun xcekik darah.


Meh tengok dulu gambar korset. Korset ni 1suit trus, xyah dah buang masa pakai 2-3pcs .

Hrga dia kalau ioll bagitau mesti kaw-kaw semua terkejut 😂😂


Pastu kita pakai dah xyah nk buka tutup buka tutup korset! Dia ada buat khas lubang utk kita buang air kecil atau air besar.

Kira jd superman la sbb spenda kena dok dkt luaq.. Hehehe tp mudah la kan.. Mudah gila gila gila..









Zenia Beauty sebelum ni keluarkan produk untuk cerahkan kulit, now korset pula.

Founder Zenia Beauty dah pakai dulu korset ni sebelum dikeluarkan..bla pakai sedap, terus buat jual.

Salah sorang founder Zenia Beauty turun 14kg dalam masa 4bulan ok! Salah 1 method dia adalah pakai korset ni secara konsisten.

Korset style mcmni memang akan grab badan kita kejap2..tobat sedap pakai wei..














Ciri istimewa yang ADA pada corset ini..!!
➡Membaiki tekstur tebuh anda dan membentuk tubuh anda..
➡Tak perlu bukak apabila ingin ke tandas..
➡Sangat selesa kain lembut dan sejuk..
➡Tanpa tetulang yang merimaskan..
➡Memberi keselesaan pada si pemakai..
➡Dilengkapi 7 magnet yang mampu melancarkan darah dan menghapuskan lemak degil.
➡Sangat mudah dipakai (one piece)














Dan korset kain lembut mcmni, bila uoll pakai dengan seluar atau jeans xnampak line tau! Orang xleh tau pun y uoll pakai korset huhuhuhu

Dan walaupun harga Korset Zenia ni sangat mampu milik, tapi quality tiptop.

Paling best dia korset yang xda tulang. Siapa pernah pakai korset yang ada tulang tau kan sakit dia mcmna?.. Tapi korset Zenia ni xda tulang &lembut.

Tapi xda la lembut mcm bamboo tu..bamboo lembut ikut bentuk lemak2.. No xmau mcm tu..

Zenia beauty punya korset lembut n xikut bentuk lemak..dia grab lemak bagi xnampak lagi ada la.. Ioll sukaaa!












M (40-45kg) | Waist : 61-67cm | Hip : 80-90cm
L (46-55kg) | Waist : 67-73cm | Hip 83-93cm
XL (56-65kg) | Waist : 73-79cm | Hip 86-96cm
XXL (71-78kg) | Waist : 79-85cm | Hip : 89-99cm
XXXL (71-78kg) | Waist : 85-91cm | Hip 92-102cm
4XL (79-85kg) | Waist : 91-97cm | Hip 98-105cm


Ni measurement House of Corset. Yang penting, ukuran kena betul tau.. Xboleh hentam kromo ok! Bila saiz betul, baru selesa pakai. Coming soon akan ada new design untuk yang berat 86 - 100kg bestnyaaaaa!!


Untuk masa sekarang, saiz ada sampai 5XL ok!!!! Fuuuuhhhhh! Nak tau x harga dia berapa??? Rahsia. Baca sampai habis dulu hehehe..













Ada 7magnet yang mampu melancarkan darah dan kick lemak degil.












Tengok bila pakai ja pun lemak2 y berinci-inci tu dh sembunyi hehehe..

-----------------------

Testimoni pengguna :


























Bestkan baca testimoni yang pias hati.. Berbaloi wei. Sangat sangat sangat berbaloi.

Nak tau harga house pf korset Zeni Beauty ni???

Harga dia cuma RM150 sahaja. Tidak termasuk postage! Ya Rm150 ja wei untuk korset yang kain quality mcmni. Pakai xsakit badan .... Nk bergolek..sujud syukur semua rasa selesa sangat.

Nak p toilet pun mudah. Best weiii Rm150 ja!!!!

So pada yang berminat boleh beli dekat
012-9184042 kak su atau terus laju-laju Pm facebook @suraya sulatin ok!!

Happy shopping
Bye!



No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016