18 August 2016

Helenaishah.co Hebat!

Hello.
Harini nk cerita pasal dekat mana lubang nak beli handbag harga yang murah dari pasaran tapi ORIGINAL!

Dan ada handbag yang perlu pre order ada yang terus boleh beli sbb ready stock!







Bak kata owner Helenaishah.co :-

"Kita buat bisnes branded bag & jam dari Various outlet, ada US UK n German. Bag branded mcm Coach Kate Spade,Michael Kors, LOngchamp, fossil.Harga mmg murah compared outlet dekat malaysia. Ada ready Stock ada juga preorder. Boleh Installment lagi supaya tak rasa terbeban duit keluar sekelepuk. Kami juga adalah trusted seller. Kami ada beratus feedback customer"
-----------

Gittewwwww.. Siap boleh installment lagi uolls. Bestkan!

Antara bag yang pernah diorder oleh customer :-













Helenaishah.co start jual bag branded ni secara online sejak 2012 lagi tau. Now dah ada 3agent dibawah Helenaishah.co so boleh lerrr COD!

Antara testimoni yang ada :-
















Ha! Semua orang happy! Aku yang baca pun rasa syok! Kalau nak tengok lagi testimoni yang lain boleh terjah ig @helenaishah.co ok!

----------------
Harga ???

Harga lain-lain ikut jenis bag dan brand. Macam coach mk katespade furla tu rate harga dari start 400 dan ke atas, longchamp 300 ke atas , charles n keith 200 ke bawah..tp yang penting murah dari butik atau outlet kat sini..even dah masuk kos shipping ke malaysia.. Katakooooooooo.. Ha!!


Best best best best!!!



------------------

So kalau berminat, boleh contact :-

IG : @helenaishah.co
Facebook : Helena Aishah Manaf
Whatsapp : +60173912422


So happy shopping!!!

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016