10 August 2016

Contoh Surirumah Yang Berjaya & Tak Didendangkan, Azaleashoppe.

Hye, hello uoll.

Siapa pernah tempah baju dengan Azalea Shoppe? tak pernah?? RUGI  OI! termasuk diri aku sendiri huhuhu..

aku kenal owner Azalea Shoppe ni dah lama,tapi tak pernah order sebab aku suka baju yang siap. tapi lepas tau detail pasal Azalea Shoppe ni, aku rasa aku dah xkan beli baju raya online dekat sesapa dah!!!

Sebab bila beli walaupun yang pre order,nanti nak kena oter..rugi duit 1, pastu cutting habis lari! TAPI dengan Azalea Shoppe, benda macam tu xakan jadi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

serius wei rasa rugi tau pasal ni lambat. Azalea Shoppe ni merupakan homebased tailor. Seorang surirumah yang hobi dia menjahit. dari menjahit sekadar suka-suka, lani dia dah ada 5orang pembantu!!! Bila menjadi dekat rumah, tau saja la kualiti memang superb kan kalau jeneh enjoy menjahit dan suka.

Sama la macam owner Azalea Shoppe ni. Design sendiri baju...jahit sendiri..jadi model sendiri tapi lani dah ada model lain dah.

Antara baju yang ada :-









antara design yang dibuat. ni kira design terkini la.
ok apa yang buat Azalea Shoppe ni lain dari yang lain???

Kita boleh pilih mana-mana design yang dibuat oleh owner dan boleh pilih warna apa yang kita nak!!!!!!! Ada lebih 50pilihan warna weiii!
50 warna ok..50...
hahahahaha serius best!

lepas tu, kita boleh pilih saiz ikut cart yang diberi oleh pihak Azzalea Shoppe. tapi kalau xmau pilih saiz dekat cart tu, kita boleh bagi ukuran badan sendiri!!! Size yang disediakan adalah antara XS hingga 10XL.

Kalau rasa xngam dengan saiz tu,boleh bagi size sendiri.
lepas tu.....boleh demand plak nak baju lebih labuh dari design...nak lengan lebih pendek...nak tutup punggung..nak kain belah.. terpulang!!!!

dah macam mak sendiri plak yang jahit.
hahaahahha

gila wei...servis yang Azalea Shoppe tawarkan ni memang sangat mak mak sekali.
jeneh tau akan ada yang cerewet gitu gini.

bagus kan servis macamni??boleh feeling diva!

tapi kena ingat,bila demand macama-macam mesti la ada harga yang perlu dibayar.
sebab servis ja macam mak-mak..tp yang nyata Azalea Shoppe bukan mak kita haahha

~~~~~~~~~~~~~~~~

jom baca testimoni orang yang pernah tempah baju secara PRE ORDER dengan Azalea Shoppe.










best kan??
aku macam xnampak sapa dah ni..ahhahaa
lepas ni memang tuju ke Azalea Shoppe ja.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

jom tengok plak baju yang customer depa pernah order dan pakai.
ampa akan nampak baju tu terletak ccantik gila dekat badan masing-masing..sumpah mcm mak sendiri jahit or cina yang buat.











elok sangat!
cantik kan!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pastu, beads dibaju adalah dijahit ok!bukan gam.
jahit satu-satu ok.
bukan cincai-cincai.
benda yang best order baju dekat tailor dok jahit dirumah ni ini la.
kualiti depa jaga. tambah-tambah jahit sebab suka dan minat..
kita boleh feel depa punya ikhlas menjahit tu.
dan yang paling best,Azalea Shoppe jeneh xtamak ambil order.
bila dia kata dia tutup untuk order. memang dia tutup.
dia xdak janji maneh2 ok.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ok berkaitan dengan harga

jubah start harga dengan RM89-169
kurung RM129-209

MATERIAL kain :
plain : Vantino soluna voir
corak : soft crepe

--------------------------------

cara order?

boleh visit facebook page :

atau instagram

@azaleashoppe11

atau laju -laju whatsapp

+60125980209


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SERIUS KENA SUPPORT AZALEA SHOPPE.
AMPA P TENGOK GAMBAR-GAMBAR CUSTOMER DIA..MEMANG NAMPAK CANTIK ELOK DEKAT BADAN.

ok
bye!


For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016