9 August 2016

Alila.Co Vendor Butik Yang Membawa Keuntungan Yang Hebat Pada Purebysafiyyahosman

Hello!
Toodiiiiiaaaaaaaaa tajuk entry hahahaha..
Tapi aku memang serius. Alila.co atau dulu dikenali dengan nama qish collection merupakan vendor yang sangat rancak jual Purebysafiyyahosman.

Dan terima kasih yang tak terhingga juga pada penduduk Sungai Petani dan kawasan sekitar sebab p beli barang dekat situ. Sale memang kaw kaw kaw kaw punya.

Untung siapa yang letak barang dekat situ. Sale sangat hebat. Syokkk!

So siapa nak beli barang Purebysafiyyahosman boleh terus beli dekat Alila.co n aku memang lebih suka suruh customer p sana terus. Xdatng office sbb office sibuk.

---------------------

Alila.co ni boleh dikatakan syurga wanita 😂 masuk dalam ni tobat akan beli barang.

Baju-baju yang dijual...dress2.. Memang semua up to date dan taste owner Alila.co ni superb.















































































Cantik-cantikkan. Kebanyakkan semu long sleeve. Tshirt-tshirt yang longsleeve banyak gila.

Long cardigan pun banyak. Aku suka beli longcardigan dekat Alila.co ni. Nipis dan bagi effect kuruih!hehehe

Dan yang terpaling syurga adalah Shawl & Tudung. Wei memang syurga. Hg nak warna apa? Semua kaler dekat cart ada ok!!! Hahahahaa







Ni list harga!







Nampak dak?
Kaler apa nak? Semua ada uolls.

Bawal semua kain kangaroo. 100% orginal tau..no ciplak-ciplak.







Dan lagi satu y aku suka, Alila.co ni suka ubah-ubah kedudukan segala rak. So tiap kali masuk rasa mcm masuk dlm suasana y baru. Seronok.

Sikap suka ubah-ubah kedudukan almari,rak ni bagus tau. Jin xbertandang & mata pun rasa best ja.. Otak pun xstress.

Alila.co hari-hari buka. Tapi ada masa xbuka kalau ada kes apa-apa. Tapi kalau xda apa memang buka jam 9-10malam tau.

Boleh call atau whatsapp dulu sebelum p.







Dan uoll kalau nak tengok lagi barang n baju, boleh la terus terjah dekat IG Alila.co








Boleh p shopping sekarang ok! 😘😘😘😘


Bye.
Happy shopping.

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016