22 July 2016

Telekung Idaman Citra Sutera.

Ok nak cerita pasal telekung! Telekung yang purih bersih & kerawang dia cantikkkkkkkkk gila! Sekali tgk terus berkenan uoll!







Ni kerawang bahagian kepala. Nampak kemas dan jahitan memang cantik.






Kerawang ada dihujung telekung & dibahagian kaki kita. Kerawang dia lebar dan besar, so nampak penuh dan mahal. Padahal harga telekung ni sangat berpatutan wei.

Kira orang biasa-biasa mcm kita memang sangat mampu milik!






Nampak? Cantikkan! Kain sejuk dan xnampak kejung or berkilat. Kira nice la sbb bila pakai melurut kebawah atau orang kata jatuh elok. Xmelekat2 dekat badan.






Ok apa yang best pasal telekung Citra Sutera ni , xmelekap dibadan sebab cotton. Dan xJARANG!

Xmengikut susuk tubuh pemakai pun. Cantik kan! Adoi la... Berkenan gila.






Jahitan di bahagian muka tu utk bagi keselesaan pada kita. So xda la rasa rambut terkeluar.. Tp kalau pakai tudung,kena buang la tudung kalau x habis terpeleot tudung uoll.







Nampak? Cantikkan!!! Cantikkkkkkkkk!







Ni ukuran telekung dalam cm. Tak termasuk ukuran renda ok.








Nampak x bahagian belakang dia?? Panjangkan.

Ok ni antara kelebihan telekung citra sutera ni.

Telekung putih salju by citrasutera

1. kemasan renda dibahagian kepala dan getah di bahagian dahi yang kemas,membuatkan pemakai tampak kemas & anggun.

2. tali pengikat kepala dijahit panjang supaya mudah di ikat.

3. hujung tali pengikat kepala juga dijahit renda kemas & berenda.

4. bahagian dagu dijahit kemas menggunakan kain lycra memberi keselesaan kepada pemakai agar lebih berkeyakinan.

5. sulaman renda cantik yg lebar di bahagian bawah telekung & kain.

6. kain 'cotton' yang berkualiti tinggi
.

Nak tau harga???
Ok murah wei untuk sepasang telekung yang jahitan dia kemas, kerawang besar dan lebar.

Harga pengenalan : Rm110 sahaja!!! Termasuk postage uoll!!!







Nampak? Jatuh elok kan!

Ni gambar real life yang customer dah beli.





Nampak mcmna lebaqnya kerawang dekat telekung?? Hahahaha wei serius cantik!






Nampak?? Putih salju. Ni customer snap siap ada flash,tapi kain xnampak berkilat pun kan.. Sbb memang xberkilat. Xkejung. Diulangi..xkejung kalau pakai.







Cotton yang xberi effect panas adalah cotton yang high quality. Rasa mcm nipis tapi xjarang n jatuh elok.

So apa lagi! Jom la beli sama-sama. Stock baru masuk!

Tunjuk dekat kawan2 opis ampa.. Mesti pakat mau. Rm110 inc postage!






Nak beli??
Boleh contact :
Facebook : @Fadliana Napiah (trusted seller)

Atau

Whatsapp/line/sms +60193571676

Cepat jangan lambat.
Habis menangis lewwwww..hahaha


Ok bye
Happy shopping!

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016