16 June 2016

The conjuring 2.

Aku bru p tengok semalam dengan adik Tat(adik bongsu aku) & bini dia.

Semalam buka puasa rumah Tat, lepas berbuka tu,sembang-sembang terus aku saja ajak depa p tengok movie..

Eli pun on kan saja,dia boleh jaga Adelia. So apa lagi! Terus jadi!!

Plan nak tengok movie jam 10.15pm. Tapi tat sesat barat..sampai rumah aku jam 10.30pm.

Hampir-hampir xjadi dh nk p..sebab dia cari rumah xjumpa! Taman aku duduk ni terperosok sikit. Memang payah nak cari.

Sampai Amanjaya Mall jam 10.40 gitu la.. Terus beli tiket. Tanya budak tu,movie dh start lama ka..sbb movie start 10.30pm.. Dia kata baru start 5minit.

Ok la. Beli.

Masuk2,memang cun2 baru start ..cuma mis 5minit pertama.



Semangat2..1st time keluar tengok wayang dgn bini Tat & Tat.

Adik ipar aku ni gila-gila n loyar buruk mcm Tat gak hahahaha..so memang ngam la.. Kebetulan abg dia member sekolah aku.




Ni snap guna hf Kinah. Kemain hf dia 360 gila hahahahha

--------------
The conjuring 2, bagi aku not bad. Syok juga & takut juga & senang faham.

Terkejut tahap gaban gak mcm cerita insidious y setan merah tu..y tu pun terkejut mcm ke haremmmm..

Y conjuring 2 ni start takut bila budak Janet tu dok kena kacau n tempat tidur dia berubah.

Pastu lagi takut masa dia dok bersembang dengan setan tu,pastu adik dia y gagap tu kena kacau.. Pastu time bini Ed tu kena kacau dlm bilik Ed.

Valar tu boleh tahan takut gak muka dia..

----------------

Makanya,puas dah la hati aku dpt tengok hehe.. Sbb haritu siap beli tiket tapi xjadi tengok.

---------------

Kalau uoll xp tengok lagi,p la tengok. Best.. Dan tahap takut dia xdak la sampai tahap nk histeria bagai. Cerita conjuring kalini ada part y sedih. Happy. Bukan sepanjang cerita terkejut pun.

Aku masa depa puny scene nyanyi2 sambil Ed main gitar tu ya tohan sedih! Bergenang air mata keibuan i hewhewhew.. Sedih.

Pastu sedih juga time Ed tu nak balik sebab dia xcaya Janet kena rasuk.

7/10 i bagi. Cerita y ringan & xboring.


Ok.
Bye!


No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016