16 June 2016

Tak Kurus, Duit Dapat Balik! Janji!




Siapa tau pasal FITGEN??? Ubat kurus yang kalau kita xkurus,dia bagi duit balik!hahaha syok gila kot!

Aku pun baru tau ja pasal FITGEN ni. Bila tengok gambar testimoni dia.. Gila weii.. Tergoda tahap gaban kot!kakaka

1botol boleh turun dah! Kalau makan 1botol xturun! Dapat balik duit uoll...



Satu2nya Ubat kurus yang ade moneyback guarantee (MBG) untuk semua orang gemuk yang nak cube kurus dengan cepat dan mudah. Penah ke dengar ubat kurus bagi duit Gerenti Pulang Duit ni? Tak pernah kan!

Testimoni dia- 99% semua turun berbelas kg sebulan. Tak turun? Kan dh cakap pulang duit.


Ni info pasal FITGEN!

1botol cukup untuk 30hari dan ada 30biji. Sehari amik 1biji sebelum breakfast.

kenapa kene try FG?
1) takyah ssh2 nak diet/kontrol makan.
2) takyah mengade nak bersenam bagai kalu dh mmg namanye pemalas.
3) takyah nak risau berat naik mendadak kalu stop FG ni. Sebab TAK KAN JADI PUNYA EFFECT MACAM TU. 100% berat maintain.

Untuk try FITGEN ni. Benda wajib yang uoll kena tinggal ialah Segala jenis makanan/minuman yg ada KAFEIN, SUSU dan COLLAGEN.

Untuk breastfeed mommy, jgn isau. Awak pon berhak kurus gak. Baby cecah 5bulan je awak dah boleh cuba FG. Dan FG boleh diconsume seawal 15tahun.

--------------
Harga:
RM159 (1botol,30bji)
RM318 (2botol,60bji ,fix price)
FREE POSTAGE SM
RM10 POSTAGE SS

Amacam?tergoda ? Ok jom tengok testimoni pula.















Hebatkan?? Tergoda i hewhewhewhew

-----------

So kalau berminat nak beli :

Instagram : @tuffsysters
Facebook Page : Tuffsysters Official
Whatsapp : +6012-7176468

Roger detail dekat atas ni ok. Diulangi, FITGEN Satu2nya Ubat kurus yang ade moneyback guarantee (MBG) untuk semua orang gemuk yang nak cube kurus dengan cepat dan mudah.

Harga:
RM159 (1botol,30bji)
RM318 (2botol,60bji ,fix price)
FREE POSTAGE SM
RM10 POSTAGE SS


So apa lagi! Cepat serbu! Sempat nk kurus sebelum raya.



1 comment:

Mizz ErMa said...

wah, kiranya pengeluar mmg betul2 konfiden la dgn produknya..

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016