19 June 2016

Nyaman Oil. Apa Tu?

Mesti tertanya-tanya apa tu nyaman oil kan?






Dan siapa kat sini, saudara-mara dia selalu merintih dan berduka sebab anak-anak mereka selalu batuk dan selsema. Hari ni batuk, lagi 2 hari ok sedikit, tulat batuk selsema semula?​ Lepas tu, mudah sangat sangat demam? Lepas tu, budak kecil ni terutamanya yang bawah setahun umurnya kan tak disarankan sangat consume ubat/drugs.


Kalau yang lebih dari umur setahun pulak, bukan main susah nak makan ubat. Kena tawaf satu rumah baru dapat tangkap dia bagi ubat :)

Kalau ada, awak boleh cuba alternatif guna bahan-bahan semulajadi. Sebenarnya kalau awak gunakan bahan semulajadi sebagai askar paling depan dalam kesihatan keluarga, itu lagi terbaik.






Macam Nyaman Oil ni, memang dah diformulasikan untuk kegunaan 4 dalam 1. Combo gitu.




Batuk, selsema, demam dan sakit perut. Ini 4 memang sangat common pada anak-anak kecil kan kan. Mudah saja nak guna, buka penutup, titik dan sapu. Siap.



Dan ianya tak panas pun. Selamat digunakan untuk bayi, kanak-kanak dan orang dewasa. Kan dibuat dari tumbuh-tumbuhan, takyah pening kepala apa drugs atau bahan kimia yang ada dalam tu. Tidak ada sama sekali.

Awak mesti fikir bau dia macam minyak angin kan? Awak silap! Hehe.

Bau dia nyaman seperti namanya. Orang stress pun boleh reda tau inshaAllah.


+ Campuran minyak pati tumbuhan terpilih
+ Lemon, peppermint dan 3 lagi minyak pati lain dan a virgin carrier oil. Khas untuk melegakan batuk, selsema, demam dan sakit perut ringan si comel anda

Manfaat :
+ 4 dalam 1 – Legakan batuk, selsema, demam, sakit perut ringan

+ Sesuai untuk bayi, kanak-kanak & Ibu mengandung/menyusu

+ cepat, mudah guna, dah sapu terus nyaman~

+ Mengandungi Pure Essential Oils

+ Bau segar dan wangi

+ Tidak panas dan tidak melekit

+ 100% bahan semulajadi



Cara guna :

























+ Sapu sahaja

+ 1-4 titik pada setiap kali kegunaan

+ di tapak kaki, dada, belakang badan

+ urutan vitaflex

+ tingkatkan kekerapan utk kesan maksimum


Info perniagaan :

+ Facebook : Narinar Natural

+ Instagram : narinar.natural

+ Website : www.narinarnatural.com

+ Contact number : 017-7171848(Erin)

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016