13 June 2016

JOM KAMI BANTU ANDA JANA PENDAPATAN SAMPINGAN
Meniaga? Tapi saya dah ada kerja tetap. Banyak ke dapat kalau jual barang? Ada orang nak beli ke?Haaa.... kalau tak cuba rugi. Tak cuba dengan QISSARA LAGI RUGI!Kenapa nak jadi reseller kami?

Tak ada yuran----------> paling penting untuk beginner.Komisyen antara 10-25%Syarat kekal dropship hanya belian 1x sebulan--> mudahnyer!Boleh beli untuk diri sendiri. Kalau jual pada kawan2 dapat tambah pendapatan.

Syarat2 menjadi DROPSHIPPER KAMI

# Ada online banking

# Mahu belajar. Semua order dropshipper melalui web qissara.com, jangan risau, kami akan ajar, lebih mudah, lebih selamat.Ok, rasa selesa dengan terma2 kami diatas? Rasa bersemangat untuk mula?


Daftar sebagai reseller (klik sini)Jika tak klik tak keluar linknya, boleh ke qissara.com untuk register to become reseller.

Jika guna komputer bahagian atas kanan.

Jika guna handphone ada butang drop-menu bahagian kiri atas. Cari link 'BE OUR RESELLER' dan register.

Syarat kekal jadi reseller kami mudah sahaja:Minima jualan 1x.Contoh:

January : Register as reseller di qissara.com---> jualan januari RM10 (asal ada jualan, akan kekal jd reseller, x kisah nilai)

---> jualan februari RM150 ---> lebih RM100--->bulan mac akan naik ranking jadi reseller star, komisyan boleh mencapai 25%

---> jika bulan mac jualan kekal lebih RM100, komisyen kekal banyak sehingga 25%

---> jika bulan mac jualan kurang RM100, turun semula komisyen dalam 10% kebawah, tapi still jd reseller, apabila jualan lebih RM100 kami akan naikkan kembali komisyen pada bulan berikutnya.Tiada jualan selama satu bulan, automatik terkeluar tapi anda boleh register semula jika mahu.

Kenapa nak jadi Reseller / Dropshipper kami?

1. Tiada yuran

2. Minima belian 1x je sebulan

3. Good customer servis, mudah anda deal dengan pelanggan

4. Mudah secure order pelanggan, book guna qissara.com je

5. Banyak cara untuk bayar di qissara.com, manual, online dari maybank, CIMB, Affin bank etc, atau kredit card

6. Reseller boleh mengetahui BALANCE QUANTITY melalui Qissara.com (bila dah register jadi reseller), mudah nak rancang sales etc.

7. Komisyen lumayan 10-25% bergantung kepada barangan.

8. Email update akan sentiasa dihantar from time to time.FAQ new reseller1. Harga mana patut saya letak?

Boleh ikut harga di website atau boleh letak harga sendiri dan buat promosi sendiri.2. Berapa komisyen saya akan dapat?

Selepas sy confirmkan status reseller, anda akan dapat view harga reseller dimana hampir semua lebih murah 10-25%. Harga itu yang anda perlu bayar kepada qissara.com. Selebihnya adalah komisyen anda.3. Siapa akan lakukan pengeposan kepada pelanggan?

Qissara.com akan lakukan pengeposan, semasa order, anda hanya perlu masukkan alamat pelanggan anda.4. Berapa kos pos saya nak caj pada pelanggan?

Kos pos bergantung pada berat dan size. Cara nak check, anda pilih barang yang dikehendaki, proceed to check out. Anda akan dapat view kos pos yang dikira secara automatik selepas itu.

OK, Saya ucapkan selamat maju jaya!

Terima Kasih.
1 comment:

May Ann said...

good chances for earnings!

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016