14 June 2016

Ada Duit, Tapi Tak Tau Nak Bisnes Apa??

Ada duit tapi tak tau nak bisnes apa?? Ada masa,ada duit tapi xtau nak bisnes apa??? Ada tempt yang strategik,tapi xtau nak buat bisnes apa??


Anda boleh cuba bisnes ni! Baca sampai habis ok.

---------------

Sempena Ramadan Al Mubarak ini pihak MCC Smart Service nak perkenalkan semua pakej dobi layan diri yang diorang tawarkan.

Kenapa perlu pilih dobi layan diri??

💰 Keuntungan yang tinggi (bergantung kepada lokasi premis)
⏰Bisnes yang memberikan owner masa operasi yang fleksibel
👥 Operasi 'auto pilot' & tak memerlukan pekerja
📲 Pemantauan terus premis dari telefon bimbit anda

Antara pakej yang ditawarkan :-





















































































takda yuran tahunan. All in maksudnya segala urusan installation & renovation termasuk sekali dah dlm pakej seperti dalam gambar. Owner tunggu bukak kedai ja dalam dua minggu dari close deal


Banyak lagi pakej yang boleh dipilih. Boleh lawati website MCC Smart Service ok.

Website : Klik sini

Pihak MCC Smart Service juga tengah cari introducer/agen yg berminat nk promotekan & for any introducer yg boleh refer customer pada kami & customer tu close deal nak bukak self service lahndry ngan kami, kami akan bagi hibah kat agen/introducer tu sebanyak rm1k!

So siapa yang ada kenal kawan-kawan or adik beradik yang tengah tercari-cari nak buat bisnes dobi atau ada modal banyak tapi xtau nak bisnes apa, boleh la suruh dia try contact MCC ni ok.
---------------

Mengapa perlu pilih MCC Smart Services??

✅ Kami tahu masalah yang sering dihadapi bakal / pemilik dobi layan diri dan fokus kami adalah membantu menyelesaikan masalah tersebut
✅Khidmat kami pasti menguntungkan anda
✅ 'After sales Service' kami yang berterusan memastikan pemilik tidak sakit kepala dengan masalah teknikal dan operasi
✅Yang paling penting, kerana anda berhak menerima yang terbaik ! "Smart Services for Smart Business"

------------
Selain dari itu, Pihak MCC jugak buat renovation & wiring single & 3 phase!

Untuk tahu lebih lanjut boleh ke :

Facebook : Mycucicuci













Atau terus contact pihak MCC, pihak MCC sedia memberikan khidmat nasihat percuma tentang bagaimana memulakan bisnes ini & cara menguruskan premis anda. Pm/ Whatsapp 016-4213732/011 -011-28431318 sekarang!!


-----------------

Mesti timbuk di benak masing-masing, boleh untung besar ke buat dobi??? Siapa ja yang akan guna.....

YES! Memang untung besar! Dan semua lapisan masyarakat kot guna dobi layan diri ni.

Orang bujang guna.
Orang yang berkeluarga pun guna.
Student pun guna.

Dobi layan diri ni lagi jimat dari hantar ke dobi timbang kati ok.

Kita boleh buat bisnes apa saja. + marketing insyallah memang bisnes kita akan untung & jalan dengan baik.


Good luck!



No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016