20 June 2016

3 Hari Ke Kuala Lumpur.

Khamis lepas aku gerak ke KL untuk settlekan urusan dengan MYIPO. Berkenaan dengan trademark PbySO.

So Khamis gerak dari SP jam 4-5ptg juga. Sebab Eli bawa kereta Iswara tu repair dulu.

Biasa la kereta dah tua,berjangkit-jangkit sakit dia.

So settle repair baru gerak.





Sampai KL jam 2-3pagi kot, kami lajak sampai ke Sepang. Tidur rumah SIL. Bff Adelia.




Esok tu(Jumaat) terus ke MYIPO, settle kedebuk kedebak.. Balik ke Sepang semula. Singgah Subang kot beli nasi briyani jm ka gm ntah.

So malam lepas berbuka,terus cargas ke Alamanda. Nak tengok wayang.




Kami tengok Cerita Now You See Me 2. Cerita dia ok la juga. Xboring sgt..xbest sgt.. Byk cakap n kena pikiaq banyak hahaha..

Habis wayang terus balik. Tidoq xsedaq apa..terlepas sahur!

--------------

So esok tu pula, kami plan nak balik SP. tapi xjadi..last-last turun ke event yang salah sorang stokist PbySO masuk. Alang-alang ada KL,turun la support kan.

















Antara customer. Ada yang dari Singgapura. Terima kasih uoll sebab beli dan support produk PbySO.

Aku malam tu baru gerak ke Ika(stokist PbySO).




Lawa lif dia 😂



Ini Ika & husband dia. Ika aku baru tengok f2f malam tu.. Sebelm ni xpernah jumpa. Husband Ika dh pernah jmp masa aku turun Sepang dulu.




Kesian Ika tidur bapa jam ja sebab siapkan booth.

Sampai-sampai tu aku dgn Eli tolong edarkan flyers semua. Pastu terus cau balik Sepang.




Ni dh nak balik. Dapat rembat baju raya ke Adelia 1. Teringin juga nak beli baju yang Ika jual. Cantik-cantik wei..


Tapi tu la..Adelia jeneh xnak pakai kain. Tapi memang lawa-lawa baju budak y Ika buat. Kain pun jenis selesa kalau budak pakai.




Hat ni paling aku berkenan. Tengok depan or dlm gmbr mmg sama warna. Xlari warna. Comey weii..










Masa dekat event memang laku..padahal Ika susun tempat agak ke belakang tapi bila org nampak, orang mesti singgah n beli.

Sebab mmg elok.




Kalau nak tengok lagi baju raya utk anak, p page Ika. Kualiti kain setanding dengan harga n puas hati.

----------------

Ahad tengah hari aku pun gerak balik SP.




Selamat sampai dah SP jam 10 tadi. Lega. Singgah office settle kerja sikit.

Esk kena p office dah untuk bancuh face mask. Face mask dah habis langsung.

Ok la.
Selamat bersahur dan doakan aku berat turun jadi 60kg ok. Hehehe


Bye.
Selamat berpuasa & selamat membuat persiapan hari raya.

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016