9 February 2016

Happy Birthday SafiyyahOsman.

Ok,cukup dah umur 27tahun. Xcelebrate apa pun. Ringkas-ringkas ja.

Sebab bz gila babun punya. Now aku dah ada dekat KL. esok settle shooting dengan tv9,terus gerak balik SP semula. Kesian Eli penat.

Kesian Adelia juga. Kena tinggal duduk denga ayah & mak Sarimah. Selamat adik2 cuti juga. Depa yang tolong jaga.










Gambar tok dengan adik yang hantar. Kemain dia. Syok no duduk dengan tokwan dgn tok.

--------------
Aku gerak turun KL jam 8pagi tadi. Sampai Sepang jam 2.30ptg. Singgah farmasi beli barang sikit untuk pakai esok mcm sarung tangan semua tu. Beli contact lens.Beli kain alas meja,terus gerak turun Klang. Sebab pinjam rumah SIL untuk program esok.

Penat gila. Eli lagi penat la. Pastu sakgi nak turun Sepang balik jumpa MA Sepang pass barang.

-------------

Esok petang gerak balik juga sebab banyak kerja menunggu. Foot soak kena bancuh,body scrub kena bancuh,lip scrub kena bancuh,eye serum kena bancuh.

Selamat sebelum datang haritu n sebelum p kenduri Along,kami sempat bancuh lipbalm,sempat buat produk baru. masukkan dalam botol semua. Serius macam lipas kudung.

Dengan sehari sebelum(7.2) gerak kereta buruk aku tu rosak. Dengan kereta nak gerak ke KL xdak!

Selamat Capit(bffffffffffffffff) i ada. Dia bagi pinjam kereta. Mula nk pinjam kereta mak Fuziah,6.2 mak cancel,lmak cancel pun last minit..terus teringat capit.Lega. Family dia pun ok bila aku nak pinjam kereta,sbb segan la kan..Capit ni banyak tolong aku.

Pastu p repair kereta,siap dalam jam 11 gitu baru bawa kereta p letak rumah Capit kot mak ayah dia nk guna p mana-mana.

--------------
8.2.2016
Niat semalam nak gerak p KL,tapi sebab kena masuk Penang jumpa customer..sampai Parit Buntar pun dah jam 9-10..terus xjadi gerak..tu pasal gerak pagi tadi.

Mace-mace hahaha..

----------

Sebelum sampai rumah MIL,eli singgah SR,nak belanja makan la katanya.. Sebab birthday aku.

Aku xsuka la SR sbb TAK SEDAP!











Happy birthday utk diri i sendiri🤓.

-------
Makan laju-laju. Balik tidor.

----------

Terima kasih pada semua yang wish HB pada aku. Xdapat nak reply semuanya. Terima kasih atas doa yang baik2 utk aku,Eli & Adelia.

Ok.
Bye.

Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016