24 January 2016

Kali Ke-2 Inteview Dengan Pihak Suratkhabar.

Kali kedua. Alhamdulillah. Untuk interview kalini insyallah keluar dalam pertengahan bulan 4 nanti.

Baru settle sesi photoshoot. Xdapat lagi soalan interview.

So hari Khamis haritu,aku dengan Eli gerak ke KL.Kalini bawa Adelia.

Terima kasih banyak-banyak dekat capit sebab bagi pinjam kereta dia.

Kami gerak dari Bertam pukul 10malam++ juga. Dok rancak bersembang dengan capit & pali.

Sampai Sepang,jam 3pagi. Tidoq!

Jumaat pagi,bangun siap n gerak p settle apa yang patut. Kkm pun dh tengah proses. Susah juga rupanya nak settle hal Kkm. Harga untuk produk ada kkm pun sangat la mahal.hewhewhewhew.

Tapi xpa,kami memang nak settle pelan-pelan. Kalau xyah ada kkm lega la. Sebab produk aku ni natural dan organik.

Gula,milk goat memang ada cert USDA.Detox salt,base oil,pure oil segala 100% natural.

---------

Settle keja dalam pukul4petang. Terus balik ke Sepang,ambil Mya dengan Iman dekat tadika.







Bff Adelia.

Terus la balik siap-siap untuk photoshoot sebelah malam.

Tema hitam sehitam-hitamnya. Kasut hitam,baju hitam tudung pun hitam.












Sampai studio jam8.10malam. Terus kena make up.

















Ketara gila ok gambar sebelum dan selepas. Mua i xkenal siapa. Tapi suka la hasil kerjatangan dia. Rasa segak 1jam hahahaha













Eli pun join juga. Dia kan co founder. Tapi tobat dedua kayu jati. Gila gabra!






Masa ni turn aku sorang. Lagi la gabai. Tak tau nak buat gaya apa. Xqeti aku nak buat gaya-gaya ayu hahaha






Kuruih nampak..tp hakikatnya seddddihhhh!hahaahha




Gemuk!. Hahahahaha. Sedih!

-------------

Settle snap gambar semua,kena tunggu ambl softcopy terus.

Insyallah interview ni akan keluar bulan 4-5 nanti.


Bye!

Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman

5 comments:

Cik Siti Hajar said...

lain gilaaa muka piya...

safurara said...

seyes lain! hehehehe. xmakeup lawa, makeup pon lawa.

Ar Eirza Japar said...

dh mekap nmpak ade iras fasha sandha..cun gile!! gud luck..

e.t.t.y said...

hahaha mana ada gemok. eh tapi takpe gemok pun, iols ada geng. haha

Mrs.H said...

Mcm rupa catriona ross laaa...

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016