4 December 2015

Kenapa Hidup Perlu Ada VIPMedicalCard?

Why #VIPMedicalCard?

1. Had tahunan: RM450 000 setahun
2. Roomboard: RM350 sehari
3. Elaun tunai: RM300 sehari
4. Personal Accident: RM150 000
5. Kemasukan ke wad & ICU: 365 hari setahun
6. Panel hospital: 119 panel hospital yang pay directly. No pay and claim.
7. Murah dan jimat: RM88 sebulan. 😊😊


Itu main point pasal VIP Medical Card. Dengan aku-aku sekali terpengaruh ni. Hahahaha

Apa yang best dengan VIP Medical Card ni, bila kita masuk hospital kita tak payah bayar dulu. Kebanyakkan insurans lain kita kna bayar dulu lepas tu claim,time claim tu bercinta juga la nak dapat.

Untuk rakyat marhaen macam aku ni,bila kena bayar dulu,claim kemudian tu y jadi susah.. Sebab cash in hand xbanyak.

Tapi kalau ambil VIP Medical Card ni, p ja hospital private.. Hg terus dapat servis. Tak payah nak pening kepala nak bayar dulu.. Sebab VIP Medical Card ni y cover siap!

Pastu bilik dapat sempoi gila hahaha.. Best wei. Berbaloi la dengan bayaran yang kita bayar bulan-bulan.

Ni gambar bilik yang dapat bila admit. Best sebab dapat bilik yang private untuk family sahaja.

Layanan nurse pun memang terbaik. Mana wei nak dapat bayar Rm88/Rm98 tapi dapat servis kawkaw mcmni??





























Kenapa VIP Medical Card ni akan bagi bilik perseorangan??
1. Selesa
2. Jaga aurat
3. Ada tempat solat yg proper
4. Orang nak jaga pon senang hati sebab tak perlu bersempit2 dan berhimpit2 dengan orang lain.
5. Sedara mara ramai nak datang melawat pun x ada masalah sebab bilik besar dan selesa 😊😊








VIP Medical Card ni ada 119 panel hospital seluruh Malaysia tau!










Serendah Rm131 dan kanak-kanak serendah Rm88 ja uoll! Yang penting bila anak sakit atau diri sendiri sakit xpayah langsung bawa keluar duit sendiri dulu. Sebab VIP Medical Card ni style dia pay directly.





































Why #VIPMedicalCard?

1. Had tahunan: RM450 000 setahun
2. Roomboard: RM350 sehari
3. Elaun tunai: RM300 sehari
4. Personal Accident: RM150 000
5. Kemasukan ke wad & ICU: 365 hari setahun
6. Panel hospital: 119 panel hospital yang pay directly. No pay and claim.
7. Murah dan jimat: RM88 sebulan. 😊😊







































Berminat??

Contact person:
Azlina
+60127878683
Usahawan VMC
Facebook : Azlina Aziz

Trusted person tau. Boleh PM terus kak azlina atau call atau whatsapp.

Bye.



Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman


No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016