10 December 2015

App Music Paling Best & Free -- JOOX MUSIC

Aku baru tau ja pasal apps ni time hangout dengan Janz & mira.

Depa 2 style layan music. Aku layan gak tapi sebab noob,dok ingat kena masuk itunes..download dari situ. Bengong betei ketinggalan!

Bila tanya janz,dia bagitau suruh download apps JOOX MUSIC.







Apa lagi,laju-laju la aku download. Sumpah best!! Apps free,download free tapi makan data la. Aku download lagu guna wifi rumah ayah. Laju pantas dan tuntas!






Masa dengar pun dia ambil data. Tapi aku off data masa dengar. So xtau la lepas on data dia akan tolak atau x.. Harap xtolak la hahaha..

Tapi time nak download memang kena ada data/wifi.






Lagu apa nak? Dari zaman P.Ramlee semua ada. Lagu yahudi..lagu indon,kpop semua genre ada..

Lagu zumba,lagu spa semua ada juga!







Antara lagu yang aku dah download. Mesti la download lagu lama-lama y selalu dok dengar masa sekolah. Hehe..

Sumpah best!hahaha





Pastu dia siap lirik uoll.. Lagu yahudi lagu melayu kpop semua siap lirik.

Boleh la feeling2 karoke hahaha..

P download la kalau sapa y xdownload lagi.

Ok.
Bye.

Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016