5 November 2015

Senarai Master Agent Purebysafiyyahosman Diseluruh Malaysia.


Master agent ni macam stokis la..n merupakan orang kedua selepas HQ.



So far dah ada 16 master agent. Lepas ni boleh la siapa-siapa nak COD kan. Jimat kos postage.



Agent biasa atau orang yang nak ambil sikit-sikit buat berniaga,boleh direct ambil dengan master agent dikawasan anda.



Ini list master agent :-








































































































































-----------------------



Kalau rasa nak COD..nak jadi agent biasa.. Nak jadi dropship ke.. Boleh la terus berurusan dengan master agent di atas.



Purebysafiyyahosman still tengah mencari master agent untuk Langkawi,Kelantan dan Johor(Batu pahat dan kawasan sekitarnya).



Lepas tu pengambilan master agent akan ditutup sepenuhnya. Purebysafiyyahosman cuma ambil 1kawasan 1master agent sahaja untuk permulaan ni.



Kalau berminat nak jadi master agent untuk kawasan yang masih kosong boleh whatsapp +60192609886 ya. Permulaan hanya perlukan modal Rm700,akan dapat 50jar.. 30jar detox body scrub,10foot soak,10lip scrub. Gambar untuk marketing dan promote produk semua HQ akan bagi.













Produk purebysafiyyahosman adalah satu-satunya produk homemade yang akan detox badan sekali semasa menggunakan body scrub dan foot soak.











Purebysafiyyahosman adalah 100% buatan tangan,semulajadi dan bebas dari bahan kimia,pewarna tiruan,pewangi tiruan,sulfat,paraben dan bahan pengawet kimia.









Susa Detox Body Scrub.

Terdapat dalam 3jenis perisa.

-Chamomile Me.

-Citrus honey.

-Choco Honey.



Chamomile Me sesuai untuk orang yang badan selalu stress dan letih.



Citrus honey sesuai untuk orang yang mempunyai masalah kulit gelap,berparut dan tona tidak sekata.



Choco Honey sesuai untuk orang yang kulit tua dari usia,kulit kering dan bersisik.



Basic ingredient Susa Detox Body Scrub adalah : Susa Detox blend(secret recipe), Pure grape oil,Pure olive oil,Pure honey.



Susa Detox Blend - merupakan agen pengelupasan semula jadi; sumber semula jadi asid Glycolic yang mengimbangkan warna kulit , membersihkan pori-pori, dan memperbaiki tekstur kulit secara keseluruhan dengan mengeluarkan yang mati, sel-sel kulit kusam.



Minyak Zaitun - tinggi dengan vitamin E, yang melegakan dan menyembuhkan kulit; bahan pelembap semula jadi yang sering digunakan untuk manfaat anti- penuaan.



Madu - Satu sumber semula jadi anti -oksidan menjadikannya bahan yang sempurna untuk mencegah penuaam dan kedutan,berfungsi sebagai pelembap semula jadi dan mengekalkan kulit yang terhidrat dan bersifat anti-bakteria.











Foot Soak Lavender -Chamomile.

Foot soak bertindak sebagai agent penenang untuk kaki. Sangat sesuai pada orang yang banyak bergerak dan kaki terperap dalam kasut.



Bahan utama yang ada dalam foot soak berfungsi untuk melancarkan peredaran darah,me-relaxkan otot dan saraf.



Lavender yang digunakan berfungsi sebagai anti septik pada kaki, sangat berkesan pada orang yang mempunyai masalah kaki berbau.



Foot soak juga akan membuang toksik melalui kaki. Cuma perlu relaxkan badan dan rendam kaki dalam air suam yang dicampurkan dengan 3-4sudu foot soak.









Lip scrub - Homemade kiss me.

Lip scrub bagus untuk penjagaan bibir yang bermasalah seperti bibir kering,bibir gelap/hitam atau lip stick or lip gloss tak tahan lama dekat bibir.



Lip scrub berfungsi untuk membuang sel kulit mati yang ada pada bibir. Selalunya selepas 1-2x penggunaan..bibir anda akan lembut bila disentuh dan tona bibir lebih cerah dari sebelumnya.



Lipstick atau lip gloss juga akan tahan lebih lama. Lip gloss purebysafiyyahosman adalah 100% edible iaitu selamat jika termakan atau dimakan.



Basic ingredient lip scrub purebysafiyyahosman adalah Delima,pure sweet almond oil,honey dan oil blend(secret recipe).



Madu dan delima sangat power untuk bibir manusia tau!.











Lip balm - hot lips. Made for kissing.

70% isi kandungan lip balm purebysafiyyahosman adalah madu asli. Buka ja penutup memang anda akan dapat bau madu.Tiada pewarna digunakan.



Lip balm purebysafiyyahosman bukan sahaja akan lembabkan bibir anda tetapi akan merawat masalah bibir yang kering dan merekah.



Seeloknya dipakai pada setiap malam sebelum tidur jika ingin merawat masalah bibir yang merekah.



Madu berfungsi untuk kekalkan kelembapan bibir.











Face & Body Detox Soap.

Dibuat dari susu kambing dan dicampur dengan poppy seed dan pure sandalwood oil. Sesuai untuk semua jenis kulit.



Susu kambing sangat bagus untuk kulit badan dan kulit muka,terutamanya pada orang yang berkulit kering atau normal.



Pure sandalwood oil ditambah agar detox soap ni dapat digunakan oleh orang yang berkulit sensitif atau berjerawat. Salah satu fungsi sandalwood oil adalah mengurangkan minyak pada kulit dan menghilangkan jerawat.





Kalau berminat untuk COD dikawasan berhampiran anda boleh contact master agent diatas ya.



Website : www.purebysafiyyahosman.com

Instagram : @purebysafiyyahosman

Facebook page : @purebysafiyyahosman



Bye!



Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman




No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016