13 November 2015

Purebysafiyyahosman Keluarkan Produk Untuk Lelaki Pula.

Ok. Dah siap 1produk untuk dipakai oleh lelaki. Kira yang ni memang betul-betul untuk jantan!hahahaha

Sebelum ni susa detox body scrub tu lelaki atau perempuan pun boleh pakai xkisah pun..

Untuk handcrafted detox face & body soap ni saja aku buat 2versi. Untuk perempuan asing..untuk lelaki asing.







Nindia soap tersebut. Bau yang memang jantan gegila aku pilih..hahaha

Jaga-jaga bau dia melekat dekat badan lama..xperlu dah pakai perfume. Sumpah tak tipu!




Ini rupa paras dia. 100% susu kambing.Homemade.Handcrafted.

Aku xmasukkan sebarang pewarna dan tak ada paraben atau sulfate..so sabun aku ni memang tak ada buih.

Susu kambing sangat power untuk lembabkan kulit dan rawat kulit yang bersisik atau kering.

Aku tambah pure sandalwood oil untuk orang yang jenis kulit berjerawat dan kulit berminyak. Sandalwood ni bagus kalau nak hilangkan jerawat atau parut jerawat yang ada dekat badan atau muka.

Memang sesuai untuk semua jenis kulit.





Semua produk di atas juga sesuai untuk golongan lelaki.

Biasanya kalau susa detox body scrub aku lebih rekemenkan lelaki pakai choco honey.

Choco honey dalam dia ada coconut flakes,so kalau lelaki pakai memang sental habis la badan.

Chocolate sangat bagus tau pada kulit yang sensitif atau berminyak. Kira bagus utk acne.

Kalau berminat nak shopping setiap produk purebysafiyyahosman dan baca lebih detail pasal setiap produk boleh ke instagram : @purebysafiyyahosman

--------




Berminat untuk COD/Dropship/Agent Biasa boleh contact master agent dibawah. #masteragentpurebysafiyyahosman

Elly
Sungai petani
+60194163319
-----
Dian
Alorstar & perlis
@Aiyans_detoxskincare
+60124140326
-----
Aini
Temerloh
@ainimanshor
+60139395621
-----
Nizam
Sepang/nilai
@papadetox
+60136515230
-----
Nabilah
Melaka
@susadetox_naturalscrub
+60197080920
-----
Azeera
Penang
@qz.corner
+60192809575
-----
Shida
Kuala selangor
@fizara_beauty_care
+601110648784
-----
Rashidah
Labuan
@nisa_beautyshoppe
+60192759765
-----
Nora
Pekan & Kuantan
@detoxscrub_malaysia
017 9404887
-----
Lydia
Taiping/Bagan Serai/Parit Buntar/Nibong Tebal
@lydiawati_irman
013 4565858
-----
Anna
Kulim
@purebysafiyyahosman.kulim
+60124343902
-----
Norazean
Kemaman/kerteh
@norazeansulaiman
0139229831
-----
Syahir
Ipoh/tapah/seri iskandar/batu gajah
Fb @Body Shop Malaya
+60135223525
-----
syuk
lumut/manjung/setiawan
Sq2q.collections
0136870171
-----
Faten
Jb/pasir gudang/nusajaya
@fatennurjihan
0173138980
-----
Siti Baiya
Subang Jaya/Puchong/PJ
@qissara_exclusive
+60166294830
-----
Wanie
KL/putrajaya/cyberjaya
@w.double.u
+60194044517
------
Ryna
Skudai/Kulai/Pontian
@rynawahab
+60127820776

#dropship #agent #purebysafiyyahosman


Bye!

Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman

4 comments:

Madam Casper said...

Salam Pya, untuk Langkawi belum ada agent lagi kan? kak nak jadi agent..apa T&C?

safiyyah osman said...

Salam akak,boleh sgt,akak contact saya ya +60192609886

Madam Casper said...

Ok Pya mlm lepas maghrib akak call ya..la ni kat office payah sikit hehe

Anonymous said...

macam mana cara nak jadi agent ? 013.233.0509

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016