18 November 2015

Produk Terbaru Purebysafiyyahosman.

Keluar lagi produk baru bawah label purebysafiyyahosman.

Kalini dah siap detox face&body soap for WOMEN dan face mask for MEN & for WOMEN pun dah nak siap.











Untuk detox face & body soap for WOMEN ni hampir 80% aku guna pure olive oil dan fresh olive. Bau memang olive gila-gila.

Sebab apa aku pilih buah zaitun dan minyak zaitun??

Sebab minyak zaitun dan buah zaiton memang bagus untuk kulit orang perempuan.

Sebab tu detox body scrub pun aku letak minyak zaitun..kita orang perempuan banyak pikir,kerja kuat.. So kulit kita memang mudah nampak tua dari usia..kering dan mudah kedut.

Kalau amalkan minyak zaitun atau buah zaitun pada kulit..memang booom!!

Eyebag pun boleh hilang tau kalau selalu letak minyak zaitun.

Makanya, jadi la detox face & body soap for WOMEN ni.




Base soap / goat milk aku imported dari UK. Memang ada certifications usda organic,eco cert..

Sama macam detox face & body soap for MEN.
Base soap / goat milk imported dari UK juga.Memang ada certifications usda organic,eco cert..

Yang bawah ni pula, face mask. Aku buat 2jenis. 1 for men,1 lagi for women.




100gram tiap jenis. Harga masih dalam perbincangan.










Try untuk diri sendiri dulu. 100% edible ok. Boleh makan kalau nak!hahahaha.. Ada cara bancuh dia untuk result yang gila-gila kebabom!










Yo!









Masih belum siap,akan siap dalam masa terdekat.

So far master agent diseluruh negara dah ada 17orang. Aku masih mencari lagi.









Modal serendah Rm700. Gambar untuk jualan/promosi aku akan sediakan.

Aku perlukan master agent disetiap kawasan untuk mudah customer nak COD atau mudah orang nak jadi agent.

Kalau berminat boleh wassp laju-laju ok.








Now purebysafiyyahosman tengah buat flash sale selama 3hari. Kalau berminat boleh terus ke instagram kami atau boleh contact senarai master agent dibawah untuk COD dan dapatkan harga diskaun.

Flash Sale Start Today!!!10% off all product purebysafiyyahosman.
18.11.2015 - 21.11.2015

For COD, contact #masteragentpurebysafiyyahosman

Elly
Sungai petani
+60194163319
-----
Dian
Alorstar & perlis
@Aiyans_detoxskincare
+60124140326
-----
Aini
Temerloh
@ainimanshor
+60139395621
-----
Nizam
Sepang/nilai
@papadetox
+60136515230
-----
Nabilah
Melaka
@susadetox_naturalscrub
+60197080920
-----
Azeera
Penang
@qz.corner
+60192809575
-----
Shida
Kuala selangor
@fizara_beauty_care
+601110648784
-----
Rashidah
Labuan
@nisa_beautyshoppe
+60192759765
-----
Nora
Pekan & Kuantan
@detoxscrub_malaysia
017 9404887
-----
Lydia
Taiping/Bagan Serai/Parit Buntar/Nibong Tebal
@lydiawati_irman
013 4565858
-----
Anna
Kulim
@purebysafiyyahosman.kulim
+60124343902
-----
Norazean
Kemaman/kerteh
@norazeansulaiman
0139229831
-----
Syahir
Ipoh/tapah/seri iskandar/batu gajah
Fb @Body Shop Malaya
+60135223525
-----
syuk
lumut/manjung/setiawan
@Sq2q.collections
0136870171
-----
Faten
Jb/pasir gudang/nusajaya
@fatennurjihan
0173138980
-----
Siti Baiya
Subang Jaya/Puchong/PJ
@qissara_exclusive
+60166294830
-----
Wanie
KL/putrajaya/cyberjaya
@w.double.u
+60194044517
------
Ryna
Skudai/Kulai/Pontian
@rynawahab
+60127820776



Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman

Ok.
Bye.


No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016