5 November 2015

Maira & Daisy. Dari Hujung Kepala Hingga Hujung Kaki.

Nak Nampak Mewah?
Tapi Harga Murah?

Ok meh sini tengok Maira Shawl dan Daisy Dress. Cantik weh!

Online shop yang aku nak warwarkan ni dia style 1shop 100000000 barang ada. Hahaha.. Xyah dah nak pikir beli banyak-banyak kedai.






Maira Shawl yang meletop! Stock sekarang ada warna-warna di atas sahaja. Boleh pilih.






Shawl yang mudah dibentuk, tidak melekap di dahi, dan boleh digayakan dgn mcm2 cara trend terkini.Dua artis yang memakai Maira shawl.. Elizad dalam telemovie tv3 bukan wanita sempurna dan Diana rafar.







Feedback customer yang dah pakai maira shawl.

Untuk daisy dress pula,banyak warna available. Siap ada 1set dengan maira shawl..











Antara warna yang hot dan di combine dgn Maira shawl.






Ni customer yang pakai daisy dress + maira shawl dengan cardigan yang juga dijual oleh ae_qeffaviame.

Daisy dress FREE 1bottle NAIL POLISH peel off untuk setiap pembelian.

Online shop ni dari kepala hingga hujung kaki ok!












Cardigan yang cantik kalau di pakai dengan sleeveless dress.













Cardigan labuh pun ada..
*complete it with t-shirt, jeans/skirt and shawl.
(Labuh tutup punggung) Macam-macam ada ok! Jimat duit pos sebab beli sekali harung.

Jika berminat dan jatuh hati dengan produk yang ae_qeffaviame tawarkan, boleh terus ke :

Whatsapp : 012-3814511
Instagram : ae_qeffaviame
Facebook page : www.facebook.com/AEqeffaviame
Blogspot : aeqeffaviame.blogspot.com


Biaq depa dok sebelah pandang tak kalih , mata dok qalit. Happy shopping..

**Stop Dreaming Start Trendy**

Bye.




Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016