12 November 2015

Cerita Yang Tak Pernah Habis.




Bestfriend for ever. Depa dua xpernah gaduh tau. Baik n kautim selalu. 😂 Adelia lebih suka bergaduh dengan aku. Ada ja yang xkena.



Tapi selalu bergaduh pun,aku kalau nak beli apa-apa teringat dkt dia juga.

Makanya beli danbo mini ni dekat oomori.my ,owner dia Intan Nur Anum yang baik hati!


Beli dua,1 utk Adelia 1 untuk aku. Kalau beli 1 takut berebut dengan aku hahaha.. Murah ja Intan jual,Rm40 free postage/danbo mini.

Sampai-sampai apak dia terus pasang. 🤓




Nasi mendy chicken Rm9. Sedap gila! Kedai nama nasi arab mendy. Area Village Mall.

Nasi sedap,ayam lembut elok..tapi sambal melayu..sebab rasa mcm air asam.so spoil sikit. Tapi nasi memang sedap.

Kedai acah nasi arab dekat sini suka served nasi sekali dengan cabai hijau hidup dgn bawang besar. Itu aku suka gila! Tapi tang sambal memang out sebab rasa macam sambai ayaq asam.

Tapi kesedapan dia xboleh lawan nasi arab al zahra,Nilai.




Pestle mortar clothing. Ombre vans. Shawl adinda pretty peeps.


Sebelum gerak ke Penang. Niat hati nak bawa Adelia jalan-jalan dekat taman rama-rama. Tapi xjadi sebab Adelia lebih suka jalan-jalan dalam shopping mall, walaupun hanya Tesco. Hahaha



Pau!Niat sebenar kenapa dia suka p tesco dan shopping mall yang ada toys.



Dedua tengah ciwi. Sorang ciwi mainan baru..sorang ciwi baju baru 😂😂😂.

Ok
Bye!

Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016