11 October 2015

Purebysafiyyahosman Di Batu Caves.

Ni merupakan butik 1st aku mohon jadi vendor.

Not bad crowd dia. Power juga. Dekat ig pun rajin upload gambar.







Dah siap dipacking untuk dihantar.






Kalau kawasan sekitar Batu Caves boleh la ke Butik DolceRyna.

Butik dolcyRyna ni banyak jual barang yang best-best terutamanya barang ibu dan anak mcm pump susu,icepack..bag susu..bekas nak letak makanan..
Banyak..bermacam brand. Original. Ada warranty.. Dan MURAH.







Memang menjadi pilihan la untuk ibu shopping dekat sini sbb murah 1,pastu barang elok dan berkualiti.







Kalau xsempat pergi kedai boleh beli online juga tau!

----------------







Kalau berminat nak tengok produk Purebysafiyyahosman dekat-dekat,nak rasa,nak pegang,nak bau...boleh la ke butik dolceryna ok!

Foot soak semua ada tau.scrub pun ada 3flavour.







Setiap pembelian Rm25/jar akan dapat mini spoon tu juga.

Sila-sila la ya terjah.

Purebysafiyyahosman --100% handcrafted. Natural & organic. Free from additives,chemical preservatives,sulfates,paraben and artificial fragrances.

Bye.
Happy shopping!

Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016