27 October 2015

Produk terbaru Purebysafiyyahosman.









Siap dh lip balm yang aku buat dengan pertolongan Eli. Tapi xdapat la nak buat banyak.. 50tube ja dapat buat. Rasa macam makhluk yang banyak tangan plak time tengah busy dok buat tu.

Mana nak packing untuk master agent..mana nak lekat sticker dekat semua jar lagi..mana nak bancuh scrub..mana nak bancuh lip scrub...nak mix foot soak lagi.. Hahahaha.. Penat weiiii..

Sekarang, terpaksa pakai pekerja untuk lekat sticker sebab dah xsempat dah nak buat semua sendiri-sendiri.








Hot lips nama lip balm yang aku buat..nama Eli yang pilih. Tube semua pilih sama-sama.

Lip balm aku buat ni 100% selamat dan xakan buat kulit uoll kering..better banyak dari produk yang guna bahan buangan petroleum.







Gambar lepas settle lekat sticker. Phewwww..

Aku guna golden beeswax,shea butter,honey dan sweet almond oil utk bagi bau sedap gilaaaa gila.

Harga masih dalam perbincangan. Plannya nak release minggu depan. Tapi untuk pembelian secara online dulu sebab buat xbanyak..xboleh nak release pada master agent lagi. Xcukup kaki tangan. So siapa berminat nak try,kena beli melalui online la ya..boleh tengok dekat fb page atau instagram purebysafiyyahosman nanti.







Ni master agent Alor star dengan Perlis. So orang sekitar Alor star atau Perlis boleh roger Dian +6012414 0326 .













untuk master agent lain, 5.11.2015 baru available,sebab masih dalam proses cukupkan 12negeri semuanya.

Tapi aku masih perlukan master agent/agent biasa sekitar Langkawi,Baling,Terengganu,Kelantan,Sabah,Sarawak,Pahang.

Kalau ada yang berminat boleh whatsapp +60192609886

------------------

Lepas lip balm insyallah purebysafiyyahosman akan release face&body detox soap pula..detox soap tengah dalam curing proses. Settle curing proses baru boleh guna dan jual.

Wish me luck!

More info boleh ke instagram purebysafiyyahosman

Bye


Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman



No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016