7 October 2015

Kolaborasi Rizman Ruzaini ZALORA


Hye!


Harini aku saja nak story pasal Zalora collabrate dengan rizman Ruzaini jual muslimah punya pakaian.

Sekarang ni,siapa ja yang tak kenal Rizman Ruzaini?? Aku rasa termasuk makcik-makcik dekat kampung tau pasal Rizman Ruzaini punya nama.

Label fesyen terkenal Rizman Ruzaini diterajui oleh dua pereka fesyen muda yang amat berbakat iaitu Rizman Nordin dan Wan Ruzaini yang kedua-duanya juga merupakah anak kelahiran Pulau Pinang.

Dedua pemuda yang hensem dan berbakat besar ni,telah memulakan kerjaya dalam bidang fesyen semasa menuntut di UiTM lagi dengan memenangi beberapa anugerah yang amat membanggakan serta mengharumkan nama pihak universiti.

Memang Rizman Ruzaini ni orang yang sangat sangat berbakat besar.

Berkat usaha keras dan komitmen yang diberikan, nama Rizman Ruzaini kini setanding pereka-pereka fesyen terkenal Malaysia seperti Jovian Mandagie, Syaiful Baharim dan Melinda Looi, koleksi busana sentuhan Rizman Ruzaini sering menjadi pilihan selebriti-selebriti terkenal seperti Dato’ Siti Nurhaliza, Kris Dayanti, Erra Fazira, Ziana Zain dan ramai lagi. Selain para selebriti, Rizman Ruzaini juga turut mereka busana untuk golongan VVIP dan kerabat diraja Selangor, Pahang dan Terengganu.

Gilaaaa..hebat tak hebat??? So atas jasa baik Zalora yang sentiasa menjadi tempat rakyat marhaen macam kita ni shopping,Zalora terus collabrate dengan Rizman Ruzaini.

Khusus juga untuk para penggemar setia label Rizman Ruzaini, kini koleksi pakaian Muslimah Rizman Ruzaini juga turut boleh anda temui di laman web ZALORA Malaysia dengan menawarkan koleksi pakaian seperti berikut;

Koleksi kurung peplum yang memang buat mata berdarah hahaha.. Cantik gila weiii..









Koleksi jubah yang sangat sangat nice.




Koleksi -koleksi lain yang memang gila gila gila cantikkkkkkkkkkk.... Pastu kalau tengok dekat Zalora semua ada diskaun wei..

Lawaaaaaa gilaaaaa...

Apa lagi..cepat laju-laju masuk Zalora. Hewhewhew..



KolaborasiRizman Ruzaini Zalora untuk kali ini adalah bertujuan untuk menghargai sokongan para penggemar yang sentiasa memberikan semangat dan inspirasi kepada mereka untuk terus berkarya. Kesemua koleksi pakaian ini ditawarkan harga yang amat berpatutan dan boleh dibeli secara online.

Happy shopping guys! Bye.




Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016