20 October 2015

Kedah-Perak-Klang-Kl -- 1hari.

Aku baru settle balik dari KL. Terpaksa turun KL sebab nak kena beli barang utk purebysafiyyahosman. Nak kena buat 1000botol sebab 300botol yang baru ni dah licin.







Gerak petang Ahad,singgah sat dekat Tikam Batu minum tea siam tu. Pastu dan la acah2 deep hahaha.







Aku sewa van dari kawan Eli dekat Parit Buntar,so dari TB ke PB. Sampai PB pukul 8.15malam,terus pekena nasi kandaq Ali dulu.

Rm8.50 ja. Air minum air bawa sendiri. Total kena Rm16.50. Eli makan ikan keli,telur rebus,sayur kacang,tea o ais. Murah dan sedap. Dedua nasi +. 😬😬






Kami lalu jalan belakang. Jimat duit tapi buang masa sikit la.

Lalu jalan Taiping-Terong tu. Situ jalan gelap gelita.







Jalan mmg gelap gelita. Dah la tingkap van xboleh tutup..gabra gak la sikit. Hahaha

Masa p tu xtakut sgt sebab gerak awal,jalan tu macam meriah lagi la. Tapi masa balik dari KL,lalu jalan terong n sebelum sigari tu mmg meremang. Dah la tingkap mmg buka habis.






Relax-relax berhenti dekat MCD Kuala Selangor kalau xsilap. Makan dulu sebelum gerak ke rumah SIL.







Depan rumah SIL,dah siap mandi n nak gerak ambil barang. Datang naik van sebab nak kena ambl bekas utk masukkan scrub n foot soak.






Sepatutnya plan nak balik Selasa pagi. Tapi Eli buat kalut nk balik awal..so malam isnin balik juga kalut2..


Harini dah ada dekat Kedah.fuuuhhh..aku tidor xsedar apa..

Marilah buat kerja. Banyak barang nak kena pos juga.

Btw,stock detox tea dah sampai Malaysia,tengah tggu kastam release.Siapa nak order tengok dekat ig purebysafiyyahosman ya!

Bye.

Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016